Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Radial Plus Construct: Mentinerea activitatii este o provocare in actualul context
Radial Plus Construct: Mentinerea activitatii este o provocare in actualul context
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 04 Aug 2022 06:13
Majorarile de preturi consemnate in prima jumatate a acestui an in planul materiilor prime si al energiei au depasit cu mult dinamica din primul semestru al anului 2021, accentuand si mai tare scaderea puterii de cumparare si blocand activitatea unor companii mici si mijlocii, spune Dan Buliga, directorul general al Radial Plus Construct, producator local de elemente prefabricate din beton, cu o experienta de 25 de ani in domeniu. Compania produce, la Argeselu, in comuna Maracineni (judetul Arges), o gama variata de materiale de constructii, plansee, produse de zidarie, imprejmuire, amenajare carosabil si trotuar, dar si elemente decorative din beton.
"Chiar daca in 2021 ne-am confruntat cu o scadere a puterii de cumparare a pietei, surpriza anului 2022 au fost noile majorari, ce au atras stagnarea evolutiei multor societati medii sau mici. In schimb, pentru continuitatea unui bun demers, vom adopta noi strategii de marketing in ceea ce priveste evolutia companiei, care vor putea sa se plieze ulterior pe situatiile neprevazute precum cele cu care deja ne-am obisnuit. In acest context dificil, consideram o «evolutie» insasi capacitatea de a ne mentine pe o piata concurentiala", a declarat Dan Buliga.
Obiectivele stabilite la nivelul companiei pentru perioada urmatoare includ dezvoltarea echipei si a productiei pentru mentinerea competitivitatii si atragerea de clienti noi, in special pe segmentul rezidential, pentru sistemele de imprejmuire si garduri.
"Anul precedent, dar si 2022, pana in prezent, au prezentat un interes mai mare in randul proiectelor individuale. Pornind de la aceasta premisa, vom dezvolta atat echipa, cat si liniile de productie, pentru o mai buna si eficienta participare la proiectele ce vor urma. Scalarea si dezvoltarea capacitatii de munca sunt in lista prioritatilor societatii noastre, alaturi de imbunatatirea performantei serviciilor si produselor noastre", a precizat managerul Radial Plus Construct.
Recent, compania si-a extins portofoliul cu o serie de produse premium, moderne, de calitate superioara si durabilitate mai mare.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
CDS
rigips
leviatan
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
top 500
theda mar
top 500
top 500
concelex
quadratum
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu