Agenda Constructiilor
Sambata, 03 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SAINT-GOBAIN a incheiat un acord pentru achizitia producatorului de aditivi Chryso
SAINT-GOBAIN a incheiat un acord pentru achizitia producatorului de aditivi Chryso
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 23 Iun 2021 06:36
Saint-Gobain anunta ca a incheiat un acord pentru achizitionarea Chryso, un jucator global de top pe piata produselor chimice pentru constructii detinut de fondul de investitii Civen. Chryso ofera solutii complete de aditivi pentru constructii durabile, bazandu-se pe chimie inovatoare, expertiza in formule si cunostinte despre materialele de constructii.
Operatiunile Chryso vor fi integrate in cadrul segmentului Solutii de Inalta Performanta al Saint-Gobain. Thierry Bernard, CEO al Chryso, si echipa sa vor conduce dezvoltarea grupului in aditivi de specialitate pentru materiale de constructii.
"Suntem foarte entuziasti sa ne alaturam Saint-Gobain si sa construim impreuna urmatorul capitol din povestea de crestere a Chryso. Aceasta reprezinta o recunoastere excelenta a tuturor realizarilor echipei Chryso din ultimii ani. Saint-Gobain este partenerul strategic ideal cu prezenta mondiala pe piata produselor chimice pentru constructii si detine un portofoliu exstins de solutii, cu capacitati de cercetare, dezvoltare, inovare si excelenta operationala care vor permite companiei Chryso sa-si accelereze dezvoltarea si sa-si asigure succesul continuu", a declarat Thierry Bernard, presedinte si CEO al Chryso.
La randul sau, Pierre-André de Chalendar, presedinte si CEO al Saint-Gobain, a precizat ca "achizitia Chryso este o oportunitate unica pentru Saint-Gobain de a dezvolta in continuare prezenta noastra deja puternica pe o piata a produselor chimice pentru constructii aflata in crestere. Este perfect aliniata cu strategia noastra de a oferi clientilor o propunere de valoare axata pe durabilitate si performanta. Suntem impresionati de istoria de crestere profitabila a Chryso din ultimii ani si suntem foarte bucurosi sa-i intampinam pe Thierry Bernard si echipa sa in grupul nostru. Suntem increzatori ca impreuna putem accelera cresterea si ne putem baza pe cunostintele noastre comune si pe capacitatile internationale pentru a oferi solutii inovatoare clientilor si a sprijini o crestere durabila si profitabila pentru a crea valoare pentru actionarii nostri".
Dupa finalizarea procedurii de informare si consultare cu organizatiile de reprezentare ale angajatilor si sub rezerva obtinerii aprobarii din partea autoritatilor competente in domeniul concurentei, aceasta achizitie ar trebui finalizata in a doua jumatate a anului 2021.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulhiltiALLBIMvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
rigips
BALTIC
Acvatot 2019
grundfos
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
theda mar
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023