Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SAINT-GOBAIN a incheiat un acord pentru achizitia producatorului de aditivi Chryso
SAINT-GOBAIN a incheiat un acord pentru achizitia producatorului de aditivi Chryso
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 23 Iun 2021 06:36
Saint-Gobain anunta ca a incheiat un acord pentru achizitionarea Chryso, un jucator global de top pe piata produselor chimice pentru constructii detinut de fondul de investitii Civen. Chryso ofera solutii complete de aditivi pentru constructii durabile, bazandu-se pe chimie inovatoare, expertiza in formule si cunostinte despre materialele de constructii.
Operatiunile Chryso vor fi integrate in cadrul segmentului Solutii de Inalta Performanta al Saint-Gobain. Thierry Bernard, CEO al Chryso, si echipa sa vor conduce dezvoltarea grupului in aditivi de specialitate pentru materiale de constructii.
"Suntem foarte entuziasti sa ne alaturam Saint-Gobain si sa construim impreuna urmatorul capitol din povestea de crestere a Chryso. Aceasta reprezinta o recunoastere excelenta a tuturor realizarilor echipei Chryso din ultimii ani. Saint-Gobain este partenerul strategic ideal cu prezenta mondiala pe piata produselor chimice pentru constructii si detine un portofoliu exstins de solutii, cu capacitati de cercetare, dezvoltare, inovare si excelenta operationala care vor permite companiei Chryso sa-si accelereze dezvoltarea si sa-si asigure succesul continuu", a declarat Thierry Bernard, presedinte si CEO al Chryso.
La randul sau, Pierre-André de Chalendar, presedinte si CEO al Saint-Gobain, a precizat ca "achizitia Chryso este o oportunitate unica pentru Saint-Gobain de a dezvolta in continuare prezenta noastra deja puternica pe o piata a produselor chimice pentru constructii aflata in crestere. Este perfect aliniata cu strategia noastra de a oferi clientilor o propunere de valoare axata pe durabilitate si performanta. Suntem impresionati de istoria de crestere profitabila a Chryso din ultimii ani si suntem foarte bucurosi sa-i intampinam pe Thierry Bernard si echipa sa in grupul nostru. Suntem increzatori ca impreuna putem accelera cresterea si ne putem baza pe cunostintele noastre comune si pe capacitatile internationale pentru a oferi solutii inovatoare clientilor si a sprijini o crestere durabila si profitabila pentru a crea valoare pentru actionarii nostri".
Dupa finalizarea procedurii de informare si consultare cu organizatiile de reprezentare ale angajatilor si sub rezerva obtinerii aprobarii din partea autoritatilor competente in domeniul concurentei, aceasta achizitie ar trebui finalizata in a doua jumatate a anului 2021.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
BMI_Icopal
strabag nivel 1
leviatan
rigips
hilti
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere