Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ATTO REGAL: Constructie din elemente speciale pentru ferestre
ATTO REGAL: Constructie din elemente speciale pentru ferestre
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 22 Sep 2015 17:44
Fereastra Atto Regal este rezultatul eforturilor unei echipe cu o calificare superioara, care participa in mod regulat la sesiuni de training, fiind la curent cu cele mai noi aparitii tehnologice si cu toate cerintele pietei. Astfel, acest tip de fereastra integreaza exclusiv materiale de provenienta germana, provenite de la producatori consacrati, respectiv Salamander si Roto.
 
Componente de calitate superioara in cadrul ferestrei Atto Regal
Fereastra Atto Regal este personalizata cu o gama extinsa de sisteme de feronerie si mai multe tipuri de profile din PVC, care respecta cele mai noi tendinte ale pietei legate de perfectionarea maxima a calitatii si de inovatiile tehnologice permanente dezvoltate in cursul ultimilor ani.
In componenta ansamblurilor pot fi incluse doua tipuri de profile, respectiv cele din gama Streamline sau bluEvolution 92. Profilele Streamline cu latimea de 76 mm si 5 sau 7 camere de izolare (atat la rama, cat si la cercevea) asigura o protectie termica si fonica superioara si stabilitate maxima, avand o durata de exploatare certificata de institutele independente de 50 de ani. De asemenea, gama este recunoscuta in domeniu pentru designul deosebit, iar profilul cu sapte camere poate duce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1 W/mpK. Cea de-a doua varianta de echipare presupune utilizarea profilelor bluEvolution 92 care se definesc prin faptul ca unesc orientarea spre viitorul tehnologiei de top cu designul modern si eficienta energetica. Reperele din aceasta gama au 6 camere de izolare si o adancime de constructie de 92 mm, ceea ce confera ferestrei care le integreaza o foarte buna izolatie termica si eficienta energetica excelenta. De asemenea, gratie inaltimii reduse, de 118 mm, gama bluEvolution 92 permite utilizarea unor suprafete vitrate ample.
Fereastra Atto Regal poate fi echipata in patru variante din punct de vedere al sistemelor de feronerie Roto, existand astfel posibilitatea ca acestea sa includa urmatorele tipuri: Roto NT, Roto NT Designo, Roto Patio Life sau Roto Patio Fold. Sistemul oscilo-batant Roto NT are componente modulare intr-un numar restrans, care se pot imbina perfect in mai multe variante si ofera posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de ferestre. Balamaua ascunsa Roto NT Designo este produsul cu cel mai bun grad estetic din gama Roto, intrucat nu are balamale vizibile din exterior sau capace de mascare, deci nimic nu afecteaza optica ferestrei. Feroneria inovatoare Patio Life permite manevrarea facila a usilor sau a ferestrelor cu vitraje de mari dimensiuni, cu o greutate a cercevelei de pana la 400 kg si o latime totala de pana la 6,5 m. Cu feroneria Roto Patio Fold se pot realiza elegant si eficient sisteme armonice-culisante cu suprafete mari, cu elemente a caror greutate a cercevelei poate ajunge pana la 100 kg, care pot fi pliate si glisate comod.   
Gratie componentelor sale de calitate superioara, fereastra Atto Regal poate raspunde celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor. Pentru informatii suplimentare, www.attoregal.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMgamma_2021AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hilti
hidroplasto
CELCO 2020
cv water 2021
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere