Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ATTO REGAL: Constructie din elemente speciale pentru ferestre
ATTO REGAL: Constructie din elemente speciale pentru ferestre
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 22 Sep 2015 17:44
Fereastra Atto Regal este rezultatul eforturilor unei echipe cu o calificare superioara, care participa in mod regulat la sesiuni de training, fiind la curent cu cele mai noi aparitii tehnologice si cu toate cerintele pietei. Astfel, acest tip de fereastra integreaza exclusiv materiale de provenienta germana, provenite de la producatori consacrati, respectiv Salamander si Roto.
 
Componente de calitate superioara in cadrul ferestrei Atto Regal
Fereastra Atto Regal este personalizata cu o gama extinsa de sisteme de feronerie si mai multe tipuri de profile din PVC, care respecta cele mai noi tendinte ale pietei legate de perfectionarea maxima a calitatii si de inovatiile tehnologice permanente dezvoltate in cursul ultimilor ani.
In componenta ansamblurilor pot fi incluse doua tipuri de profile, respectiv cele din gama Streamline sau bluEvolution 92. Profilele Streamline cu latimea de 76 mm si 5 sau 7 camere de izolare (atat la rama, cat si la cercevea) asigura o protectie termica si fonica superioara si stabilitate maxima, avand o durata de exploatare certificata de institutele independente de 50 de ani. De asemenea, gama este recunoscuta in domeniu pentru designul deosebit, iar profilul cu sapte camere poate duce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1 W/mpK. Cea de-a doua varianta de echipare presupune utilizarea profilelor bluEvolution 92 care se definesc prin faptul ca unesc orientarea spre viitorul tehnologiei de top cu designul modern si eficienta energetica. Reperele din aceasta gama au 6 camere de izolare si o adancime de constructie de 92 mm, ceea ce confera ferestrei care le integreaza o foarte buna izolatie termica si eficienta energetica excelenta. De asemenea, gratie inaltimii reduse, de 118 mm, gama bluEvolution 92 permite utilizarea unor suprafete vitrate ample.
Fereastra Atto Regal poate fi echipata in patru variante din punct de vedere al sistemelor de feronerie Roto, existand astfel posibilitatea ca acestea sa includa urmatorele tipuri: Roto NT, Roto NT Designo, Roto Patio Life sau Roto Patio Fold. Sistemul oscilo-batant Roto NT are componente modulare intr-un numar restrans, care se pot imbina perfect in mai multe variante si ofera posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de ferestre. Balamaua ascunsa Roto NT Designo este produsul cu cel mai bun grad estetic din gama Roto, intrucat nu are balamale vizibile din exterior sau capace de mascare, deci nimic nu afecteaza optica ferestrei. Feroneria inovatoare Patio Life permite manevrarea facila a usilor sau a ferestrelor cu vitraje de mari dimensiuni, cu o greutate a cercevelei de pana la 400 kg si o latime totala de pana la 6,5 m. Cu feroneria Roto Patio Fold se pot realiza elegant si eficient sisteme armonice-culisante cu suprafete mari, cu elemente a caror greutate a cercevelei poate ajunge pana la 100 kg, care pot fi pliate si glisate comod.   
Gratie componentelor sale de calitate superioara, fereastra Atto Regal poate raspunde celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor. Pentru informatii suplimentare, www.attoregal.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
theda mar
noark
CDS
Arduro
BogArt
strabag nivel 1
rigips
SIGM
Ubitech
quadratum
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
konsent
ness project
leviatan
siniat
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander