Agenda Constructiilor
Marti, 20 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - HOSPICE: Filmari la proiectul caritatabil Copacul dorintelor, Amintiri din copilarie
HOSPICE: Filmari la proiectul caritatabil Copacul dorintelor, Amintiri din copilarie
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 17 Sep 2020 08:29
Proiectul caritatabil „Copacul dorintelor: Amintiri din copilarie“, o premiera pentru industria cinematografica din Romania, a intrat in linie dreapta. Filmarile pentru primul lungmetraj caritabil au inceput pe 9 septembrie, iar incasarile se vor indrepta in totalitate catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si catre ingrijirea gratuita a pacientilor care infrunta un dagnostic incurabil.
Scenariul filmului este scris de Mihai Manescu (manager comunicare & brand Fundatia HOSPICE Casa Sperantei), Andrei Hutuleac si Matei Dima (co-scenarist, producator si actor), care se implica pro bono in acest proiect. Filmul in regia lui Andrei Hutuleac are ca punct de plecare povestile adevarate ale mai multor copii pacienti ai fundatiei. Desi inspirat dintr-o realitate dureroasa, lungmetrajul isi propune sa transmita un mesaj despre speranta, fiind totodata o incursiune in lumea fantastica a uneia dintre cele mai importante opere literare pentru copii, „Amintiri din copilarie“ a lui Ion Creanga.
Din distributie mai fac parte Maya Prediger, Teodor Corban, Matei Dima (BRomania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Corneliu Ulici, Ada Condeescu si altii.
„Doamne, ce ma bucur ca putem da drumul la treaba din nou! Sunt foarte bucuros sa revin pe platourile de filmare pentru al treilea meu film, mi-a lipsit sentimentul asta. Am inceput deja sa filmam si sunt entuziasmat ca pot sa ma implic intr-un proiect care isi propune sa faca bine, sa ajute pe cat mai multi. Copiii au o energie fantastica si cu ajutorul lor putem spune mai departe o poveste care sper sa schimbe mentalitati. Noi toti cei care am acceptat sa facem parte din echipa ce produce acest lungmetraj stim ca impreuna putem ajuta si ca prin implicare putem schimba vieti. De obicei, in orice productie ma implic, las o bucatica din mine, insa in cazul acestui lungmetraj sunt cu totul acolo pentru ca este un film foarte aproape de sufletul meu”, spune Matei Dima, producatorul filmului.
„Suntem bucurosi si recunoscatori ca, desi contextul pandemic a oprit temporar acest proiect, am putut reveni in forta datorita partenerilor si tuturor celor care se implica si sustin cauza ingrijirii paliative. Misiunea filmului este aceea de a transforma un subiect dificil si delicat intr-un film care poate fi vizionat de toti membrii unei familii, indiferent de varsta, fiind totodata o metafora pentru speranta si iubire si este inca o dovada in plus ca HOSPICE suntem toti. Pana cand filmul va aparea pe marele ecran, invitam si alti parteneri sa ni se alature acestui proiect, pentru ca impreuna putem face diferenta cu adevarat pentru copiii si adultii afectati de o boala incurabila”, a declarat Mirela Nemtanu, director executiv Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.
Desi pandemia de COVID-19 a oprit temporar desfasurarea acestui proiect, filmarile au inceput – cu sprijinul Kaufland Romania - la Suceava si vor continua in Bucuresti si imprejurimi, respectand cu strictete normele de igiena si protectie impuse de contextul epidemiologic.
Lungmetrajul „Copacul dorintelor: Amintiri din copilarie“ este produs de Prietenii Casei Sperantei, Colorbitor Productions si Viva la Vidra, in parteneriat cu Chainsaw Europe, si distribuit de Vertical Enterteinment.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19AUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere