Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Sustenabilitate - PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
PPTT se alatura Crucii Rosii si incurajeaza companiile sa doneze pentru refugiati
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 10 Mar 2022 15:49
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) se solidarizeaza cu initiativa Crucii Rosii in campania “Umanitatea nu are granite”, in sprijinul cetatenilor ucraineni care si-au parasit tara si tranziteaza sau raman pe teritoriul Romaniei, din cauza razboiului din aceasta tara.
"Drama umanitara la granitele Romaniei este majora si credem ca nu putem ramane indiferenti la suferinta acestor oameni. In acest context, PPTT doreste sa se implice prin strangerea de fonduri de la firmele membre si nemembre. Astfel, puteti dirija fonduri prin sponsorizarea cu pana la 20% din impozitul pe profit/ venit in 2022 catre PPTT, iar banii colectati vor fi donati catre Crucea Rosie. Toate sponsorizarile ce au ca destinatie sustinerea acestei cauze sunt gestionate separat de PPTT. Banii vor fi folositi pentru sustinerea Campaniei «Umanitatea nu are granite», lansata de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, pentru sprijinirea populatiei civile care paraseste Ucraina din cauza razboiului", au anuntat reprezentantii Patronatului.
Pe site-ul www.pptt.ro se realizeaza o pagina web cu lista companiilor care au sponsorizat PPTT in campania de strangere de fonduri si redirijarea acestora ca ajutor umanitar dat refugiatilor si victimelor civile din Ucraina.
PPTT a facut deja un prim pas si a sponsorizat Crucea Rosie in aceasta campanie cu suma de 25.000 de lei. Companiile care doresc sa se alature initiativei PPTT, potr contacta Patronatul la telefon 0723.178.215 sau pot completa Contractul de Sponsorizare, care va fi transmis la e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
quadratum
ness project
konsent
viarom
CDS
noark
concelex
Ubitech
MAKITA
siniat
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander