Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Sustenabilitate - Recycle: Lasam activitatile consumatoare de timp in seama robotilor software Tailent
Recycle: Lasam activitatile consumatoare de timp in seama robotilor software Tailent
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2021 13:25
Robotii software inteligenti dezvoltati de Tailent, compania locala cunoscuta pentru solutii de automatizare si eficientizare a proceselor operationale bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA), intra in domeniul protejarii mediului prin eficientizarea serviciilor de colectare a deseurilor. Recycle International aduce robotii software in departamentele sale pentru a prelua activitati repetitive care ocupa cateva ore in fiecare zi din timpul echipei, economisind astfel zile de activitate in fiecare luna. Investitia in solutii Tailent face parte din strategia ampla a Recycle International pentru digitalizare, prin care urmareste sa creasca semnificativ cantitatea de deseuri colectate.
Robotii specializati Tailent sunt extrem de accesibili si pot fi pusi la treaba intr-un timp scurt in orice companie, indiferent de domeniul de activitate, sprijinind eliminarea proceselor repetitive si oferind echipei timp sa-si foloseasca abilitatile si creativitatea pentru activitati mai relevante. Recycle International va folosi tehnologia Tailent pentru digitalizarea procesarii extraselor bancare si introducerea lor automata in solutia ERP.
„Investitia in tehnologia RPA Tailent a fost foarte accesibila si ne permite sa lasam activitatile consumatoare de timp in seama robotilor software, in timp ce noi, ca echipa, ne putem concentra pe activitatea noastra principala. Robotii software inteligenti Tailent reprezinta liantul intre ERP si platforma integrata de management a deseurilor pe care o dezvoltam pentru a putea raspunde mai bine cerintelor pentru protectia mediului, iar astfel putem creste colectarea si valorificarea deseurilor prin digitalizare”, a spus Stoyan Tsanev, CEO-ul Recycle International.
Solutiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile si accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanta si scalabilitate fara precedent in dezvoltarea si utilizarea robotilor software inteligenti proiectati pentru aplicatii existente, adaptati nevoilor de business si gata pentru utilizare imediata. Obiectivul Tailent este sa puna la dispozitia companiilor cat mai multi roboti gata specializati, gata sa lucreze alaturi de echipele existente, integrati usor intr-o plaja larga de solutii de contabilitate deja utilizate, precum Charisma, Microsoft Business Central (Navision), Borg sau SmartBill.
„Robotii software inteligenti sunt un sprijin real nu doar pentru managementul unei companii, ci pentru fiecare membru al echipei. Prin automatizarea proceselor repetitive, angajatii isi pot pune mai bine in valoare expertiza si abilitatile prin activitati cu impact real in dezvoltarea companiei, lasand activitatile de tipul copy/paste in seama tehnologiei RPA”, a afirmat Mario Popescu, CEO-ul Tailent.
Parteneriatul cu Recycle International face parte din procesul accelerat de expansiune inceput de Tailent in 2020, atat in Romania, cat si pe noi piete din Europa, America Centrala si de Sud, SUA si Asia. Robotii dezvoltati prin tehnologiile Tailent sunt deja utilizati cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, productie, dar si institutii publice locale.
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
noark
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
FRONTALE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CDS
BALTIC
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
rigips
leviatan
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica