Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - SAINT-GOBAIN: Nou plan strategic pentru combaterea schimbarilor climatice
SAINT-GOBAIN: Nou plan strategic pentru combaterea schimbarilor climatice
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 23 Dec 2021 15:04
Cu ocazia Zilei Pietelor de Capital, organizata la Paris, Saint-Gobain a anuntat un nou plan strategic pentru perioada 2021-2025, conceput pentru a accelera cresterea profitabila a Grupului. Planul este insotit de o viziune ambitioasa, aceea de a deveni lider mondial in domeniul constructiilor usoare si durabile.
"«Grow & Impact» accentueaza angajamentul Saint-Gobain de a contribui la efortul global de combatere a schimbarilor climatice, de protejare a resurselor si oferirea de locuinte confortabile si decente tuturor, iar datorita gamei complete de solutii pe care o oferim clientilor nostri si a modelului de operare locala axat pe performanta, Grupul raspunde tuturor acestor provocari. Avand ca obiectiv atingerea neutralitatii carbonului pana in 2050, Saint-Gobain a plasat ferm responsabilitatea sociala si de mediu in centrul modelului de afaceri", spun reprezentantii companiei.
Saint-Gobain are ca obiective maximizarea impactului pozitiv asupra clientilor si tuturor partilor interesate si reducerea la minimum a propriei amprente asupra mediului. De exemplu, solutiile vandute de Grup intr-un an au ca rezultat evitarea a aproximativ 1.300 de milioane de tone de emisii de CO2 pe toata durata lor de viata, arata datele furnizate de grup.
"Ne propunem sa ne continuam traiectoria de crestere, astfel incat sa ramanem lider pe majoritatea pietelor noastre. Valorile si angajamentele noastre stau la baza actiunilor noastre si ne angajam sa inovam continuu cu si pentru intregul nostru ecosistem, continuand sa fim o referinta pentru toate partile interesate: angajati, clienti, consumatori finali, parteneri", au precizat reprezentantii Saint-Gobain.
Prin aceasta viziune, care confirma angajamentul grupului de a atinge neutralitatea in materie de emisii de carbon pana in 2050, Saint-Gobain contribuie la efortul global de combatere a schimbarilor climatice, de protejare a resurselor si oferirea de locuinte confortabile si decente tuturor.
"Scopul nostru, «making the world a better home», exprima ambitia de a creste durabil, prin dezvoltarea de solutii de inalta performanta care sa aiba un impact pozitiv asupra vietii oamenilor si asupra planetei si va ramane linia noastra directoare pe toata durata implementarii noului plan strategic. Vom continua sa proiectam, sa producem si sa distribuim solutii inovatoare pentru clientii nostri, care sa demonstreze atat performanta, cat si durabilitate, solutii care au un impact pozitiv asupra vietii fiecaruia, asigurand bunastarea personala si colectiva, avand in acelasi timp grija de planeta", a declarat Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
hidroplasto
Ubitech
BMI_Icopal
MAKITA
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
FRONTALE
leviatan
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere