Agenda Constructiilor
Marti, 15 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Actualitatea interna - CDR solicita consultari de substanta cu mediul de afaceri pe marginea PNRR
CDR solicita consultari de substanta cu mediul de afaceri pe marginea PNRR
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 23 Feb 2021 14:39
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita Guvernului Romaniei consultari de substanta cu mediul de afaceri pe marginea Planului National de Redresare si Rezilienta a Romaniei. Mediul de afaceri va contribui activ la implementarea reformelor si proiectelor propuse, de aceea este nevoie sa analizam si sa discutam cu Guvernul oportunitatea, impactul, urgenta si fezabilitatea reformelor si proiectelor care vor fi incluse in PNRR. Proiectele si reformele trebuie sa fie utile si realiste si sa contribuie la repozitionarea strategica a Romaniei, intr-un lider regional, in domeniile in care avem un potential crescut de dezvoltare.
De continutul dar si de implementarea PNRR depinde viitorul romanilor si al Romaniei, fondurile disponibile prin acest mecanism reprezentand nu doar o sansa istorica de a recupera decalajele fata de alte state europene, ci si o oportunitate pentru Romania sa devina un actor central in anumite domenii economice, la nivel european. De aceea, CDR solicita consultari pe fondul:
- masurilor de reforma si a investitiilor propuse de ministere spre a fi finantate prin Mecanismul de Redresare si Rezilienta,
- obiectivelor de etapa asumate, precum si tintelor propuse si a indicatorilor aferenti,
- modului de finantare a masurilor de interventie propuse.
„Intelegem presiunea timpului, si lucram pentru a transmite propuneri ministerelor de linie. Consultarile cu ministerele au avut loc, insa suntem ingrijorati si dezarmati cand remarcam ca in anumite cazuri, nimic din ceea ce propunem nu este luat in seama. Momentul acesta este extrem de important, de banii acestia depinde supravietuirea economiei romanesti si nu ne permitem sa ii pierdem. Nu vrem sa bifam consultarea, vrem sa ne asezam la masa impreuna cu Guvernul si sa propunem Comisiei Europene ceea ce este cu adevarat important si de impact pentru Romania.”, a spus Dragos Anastasiu, Coordonatorul CDR
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei vrea sa fie invitata sa participe la intalniri concrete de lucru cu Guvernul si Ministerele. Suntem pregatiti si vrem sa contribuim!
 
TERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
hilti
cv water 2021
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere