Agenda Constructiilor
Vineri, 05 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - Ministrul Economiei: Masurile pentru mediul de afaceri vor fi implementate gradual
Ministrul Economiei: Masurile pentru mediul de afaceri vor fi implementate gradual
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 25 Mar 2020 13:18
Masurile pentru mediul de afaceri vor fi implementate gradual pentru a doza efortul bugetului, a declarat Virgil Popescu, Ministrul Economiei Energiei si Mediului de Afaceri, intr-o interventie telefionica, ieri, la B1 TV.
"O sa venim si cu alte masuri pentru mediul de afaceri, pentru ca asta ne dorim: sa sustinem mediul de afaceri. Vor fi pachete care vor fi implementate gradual, pentru ca trebuie sa dozam efortul economiei, sa dozam efortul bugetului, in asa fel incat, in momentul in care trece criza, sa avem pachetul necesar pentru repornirea economiei. Nu trebuie acum dat absolut tot si sa ramanem fara surse de finantare la sfarsitul acestei crize. Totul trebuie dozat si totul are un singur scop: repornirea economiei dupa aceasta criza, evident in paralel cu sanatatea oamenilor. Fara oameni sanatosi nu putem reporni economia", a spus Virgil Popescu.
Potrivit ministrului, statul face un efort mare din punct de vedere fiscal si financiar pentru sustinerea mediului de afaceri.
"Nimeni nu obliga pe nimeni sa trimita in somaj. Din punct de vedere fiscal si financiar, statul face un efort mare. Trebuie sa ne gandim si la companiile care vor cu adevarat sa-si continue activitatea, dar nu vreau sa fim intr-o situatie in care sa zicem ca unei companii cu 100 sau 200 de oameni, care poate sa lucreze, i se intampla acolo un caz, doua, trei de coronavirus si isi inchide activitatea brusc si oamenii au de suferit. De aceea, trebuie foarte bine gandite toate masurile. Nu e simplu si nu e usor de luat aceasta decizie", a mai spus Virgil Popescu.
Ministrul Economiei a mai spus ca Guvernul are planuri pentru repornirea economiei dupa trecerea crizei si ca Executivul va sustine somaj tehnic pentru toti angajatii care si-au intrerupt activitatea din cauza pandemiei de coronavirus.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19C4E FORUMTeraSteelbluebeamACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere