Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - ONV LAW isi extinde echipa ca urmare a cresterii cu 20% a portofoliului
ONV LAW isi extinde echipa ca urmare a cresterii cu 20% a portofoliului
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 25 Apr 2024 09:29
ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatura din Romania, isi extinde echipa cu 6 noi avocati, ca urmare a cresterii portofoliului de proiecte cu 20%, in primele 3 luni ale anului. 
Extinderea echipei casei de avocatura este sustinuta de cresteri importante ale principalelor arii de expertiza, atat pe segmentul Public Law (consultanta si litigii in domeniul achizitiilor publice), cat si pe segmentul Business Law (dreptul muncii, corporate M&A, white collar crime). Cresterea volumului de business provine din domenii precum cel financiar-bancar, asigurari, comert online, telecom, industria chimica, energie si din domeniul inteligentei artificiale. La finalul anului trecut, ONV LAW a a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane EUR si o crestere a portofoliului de clienti de 15%, fata de anul precedent. 
Astfel, s-au alaturat echipei Andrea Stercu, Anca Richiteanu si Ingrid Miclaus in calitate de avocati asociati, Alina Alexe in rolul de avocat consultant si Corina Monea in calitate de consultant. Tot in calitate de avocat consultant, alaturi de echipa ONV LAW este si Vlad Dumitru. 
"Perioada recenta, desi caracterizata de perturbari economice provocate de conflictele armate externe, a adus o serie de oportunitati in dinamica mediului de business, care se concretizeaza in extinderea portofoliului si in atragerea unor foarte buni specialisti in cadrul echipei noastre. Noii avocati ONV LAW se bucura deja de increderea clientilor nostri, iar in continuare vizam consolidarea portofoliului existent”, declara Radu Nemes, Managing Partner ONV LAW.  
Cu o experienta de peste 7 ani in avocatura de business, Andrea Stercu, Associate, este specializata in achizitii publice, infrastructura si in litigii in domeniul constructiilor. Doar in ultimul an, Andrea a acordat asistenta juridica in proiecte de infrastructura, litigii complexe de urbanism, contencios administrativ si in litigii civile si comerciale.
Anca Richiteanu, Associate, avocat cu peste 13 ani experienta, face parte din echipa departamentului Business Law al ONV LAW si este implicata in proiecte din domeniul dreptului muncii, restructurarii si insolventei, dreptului comercial, oferind consultanta juridica unor companii din diverse sectoare precum cel de real estate, telecom, transporturi, turism si financiar-bancar. Totodata, Anca este specializata si in dreptul concurentei, avand o experienta de 6 ani ca inspector in cadrul Consiliului Concurentei. 
Ingrid Miclaus, Associate, este avocat specializat in dreptul penal, cu o experienta de 6 ani in domeniu si acorda asistenta juridica si reprezinta atat companii, cat si persoane fizice in toate etapele procedurilor penale, indiferent de calitatea acestora procesuala (persoana vatamata, suspect, parte civila sau martor). Totodata, Ingrid acorda asistenta juridica in dosare complexe, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie, spalare a banilor, evaziune fiscala, precum si alte infractiuni de drept comun. 
 
 
Corina Monea, Counsel, a intrat in magistratura acum 28 de ani. Si-a incheiat cariera de magistrat in anul 2022. A solutionat de-a lungul timpului dosare atat in materie civila, cat si in materie penala. Din 2008 s-a specializat pe domeniul civil, iar in cadrul ONV LAW, Corina face parte din echipa Business Law.  
Alina Alexe, Counsel, se alatura echipei Business Law a ONV LAW, avand o experienta de peste 23 de ani in asistenta si reprezentare juridica, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. Este specializata in dreptul comercial, dreptul civil si dreptul muncii si ofera consultanta juridica consiliilor de administratie pe probleme de guvernanta corporativa, inclusiv responsabilitate corporativa. 
Vlad Dumitru, Counsel, are experienta in domeniul achizitiilor publice, constructii, energie si resurse naturale, precum si in coordonarea proiectelor de infrastructura utilitara si urbana. Vlad acorda asistenta juridica atat companiilor private, cat si autoritatilor publice, fiind specializat in dreptul comercial si administrativ. Vlad acorda asistenta juridica pentru companii in domenii precum metale pretioase, HoReCa, retail, energie, constructii si infrastructura. 
Toti avocatii ONV LAW imbina activitatea de asistenta juridica si reprezentare a clientilor in fata instantelor de judecata, cu consultanta acordata acestora in privinta operatiunilor de business de pe piata din Romania sau la nivel international. 
ONV LAW, fondata in anul 2000, este una dintre cele mai dinamice case de avocatura de pe piata din Romania. In prezent, societatea de avocati asigura Presedintia pentru Europa a retelei juridice globale Legal Netlink Alliance (LNA), ce reuneste 95 case de avocatura si peste 1.500 de avocati din toata lumea. De asemenea, ONV LAW este membra a retelei juridice globale Interlaw, ce reuneste peste 8.000 de avocati, la nivel global. Totodata, activitatea echipei ONV LAW este recunoscuta la nivel international de catre publicatii de specialitate precum Legal 500, care a inclus ONV LAW in clasamentele societatilor de avocati din Romania. 
ONV LAW acorda consultanta juridica companiilor private si institutiilor publice, in mai multe domenii precum achizitii publice, concesiuni, infrastructura, fuziuni si achizitii, drept societar, imobiliar, concurenta, telecom, dreptul muncii, GDPR, IP si protectia  mediului. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan
siniat
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
BogArt
konsent
noark
concelex
Acvatot 2019
CDS
EDIT-Structural
ness project
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander