Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat Hidroelectrica in achizitia UCM Resita
PeliPartners a asistat Hidroelectrica in achizitia UCM Resita
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 12 Dec 2023 11:35
PeliPartners a asistat Societatea de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica, in procesul de achizitie a liniilor de afaceri aferente platformei ABC și platformei Câlnicel detinute UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Romania. 
Tranzactia este structurata sub forma unui transfer de afacere, implicand transferul tuturor activelor din portofoliul UCM Resita necesare desfasurarii liniilor de afacere constand in fabricarea si comercializarea de hidroagregate si echipamente auxiliare. Tranzactia a fost semnata sub conditii suspensive, iar finalizarea transferului este estimata a avea loc in primul trimestru a anului 2024.
"Ne bucuram ca putem contribui la consolidarea pozitiei Hidroelectrica pe piata energetica din Romania, in special in contextul larg al provocarilor energetice actuale atat la nivelul Romaniei, cat si la nivelul Uniunii Europene. Investitiile realizate de Hidroelectrica in propriul portofoliu de centrale hidro constituie un istoric de succes dovedit si suntem onorati sa fim partasi la replicarea acestor rezultate” a comentat Carmen Peli, Partener si Coordonator al Practicii de Corporate M&A a PeliPartners.
Activitatea PeliPartners a inclus asistenta juridica extinsa a clientului in structurarea tranzactiei, redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, asistenta la semnare, si va continua pana la finalizarea tranzactiei si implementarea transferului efectiv. De asemenea, activitatea PeliPartners a inclus si consultanta cu privire la aspecte specifice de insolventa, avand in vedere statusul juridic al entitatii vanzatoare, precum si consultanta cu privire la aspecte de concurenta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
MAKITA
viarom
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
rigips
ness project
noark
theda mar
CDS
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander