Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - VILBOCERAM primeste aprobare sa preia companii ale grupului Ideal Standard
VILBOCERAM primeste aprobare sa preia companii ale grupului Ideal Standard
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 05 Feb 2024 11:35
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care VilboCeram GmbH preia companiile Ideal Standard MENA Midco Limited, Ideal Standard International N.V., Ideal Standard Holdings (BC) Italy S.r.l. si Ideal Standard Holdings (BC) Germany GmbH.
VilboCeram GmbH este un producator de ceramica din Germania, care proiecteaza, produce si distribuie, in principal, ceramica sanitara, vesela si accesorii pentru casa in numeroase tari.
In Romania, grupul Ideal Standard este activ prin intermediul societatii Mondial S.A., care opereaza o unitate de productie de obiecte sanitare din ceramica si care comercializeaza, de asemenea, produse sanitare din ceramica sub marcile Villeroy & Boch si Mondial pe piata din Romania.
Companiile achizitionate fac parte din grupul Ideal Standard, care produce si comercializeaza produse pentru baie in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. In Romania, grupul Ideal Standard realizeaza venituri prin intermediul reprezentantei locale, Ideal Standard Vidima AD.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
concelex
rigips
quadratum
CDS
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
noark
ness project
theda mar
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander