Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CASTA lanseaza serviciul FastBuy, pentru tranzactionarea rapida a locuintelor
CASTA lanseaza serviciul FastBuy, pentru tranzactionarea rapida a locuintelor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2021 12:52
Platforma imobiliara Casta, parte din grupul Neogen controlat de antreprenorul Calin Fusu, lanseaza FastBuy, un nou serviciu online inovator prin care cumpara apartamente pentru clientii care si-au gasit viitoarea locuinta, dar depind de vanzarea celei in care locuiesc sau de aprobarea unui credit pentru a obtine suma necesara achizitiei. Cu un avans de doar 5%, Casta le ofera posibilitatea sa se mute imediat in noua casa si sa castige astfel timp pentru a obtine fondurile necesare. Solutia FastBuy se adreseaza in prezent clientilor din Bucuresti.
Intr-o perioada in care multi romani continua sa lucreze de acasa, iar apartamentul a devenit si birou, dar si gradinita, scoala, sala de sport si nu numai, aproape 27% dintre participantii la un sondaj desfasurat prin platforma BestJobs, parte din acelasi grup, spun ca locuinta lor actuala nu corespunde nevoilor pe care le au pentru a-si desfasura eficient activitatea profesionala.
In lipsa unui birou sau a unui spatiu de lucru dedicat acasa, aproape 35% dintre respondenti admit ca sufrageria si bucataria sunt locurile principale in care isi desfasoara activitatile de serviciu, in timp ce aproape 15% dintre respondenti spun ca improvizeaza in fiecare zi. In acest context, peste 28% spun ca munca de acasa i-a determinat sa se gandeasca la o noua locuinta care sa le asigure mai mult spatiu si confortul pentru a putea lucra de acasa. Iar aspecte precum zona, proximitatea fata de birou, dar si de scoala copiilor sau de centre comerciale au devenit mai importante ca oricand in alegerea viitoarei locuinte.
„Cum procesul de selectie si achizitie a unei locuinte dureaza mult si implica de cele mai multe ori si obtinerea unui credit ipotecar, FastBuy ofera clientilor Casta o solutie digitala de achizitionare rapida a apartamentelor dorite atunci cand mai au nevoie de timp pentru a obtine un credit ipotecar sau a vinde apartamentul vechi, dar doresc sa securizeze oferta gasita. Practic, prin noul serviciu pot sa profite de momentul in care isi gasesc viitoare casa. Iar pentru clientii care sunt inca in cautarea unei locuinte dar vor sa se mute cat mai repede, platforma imobiliara vine cu solutii pentru gasirea apartamentului ideal si inclusiv cu facilitarea accesului la finantare intr-un timp foarte scurt”, a declarat Horea Craciun, directorul general al Casta.
In acelasi timp, serviciul InstaBuy lansat in toamna anului trecut, prin care proprietarii de apartamente au o solutie rapida, sigura si confortabila de a-si vinde imobilul intr-un timp record, a fost extins si acum reprezinta o oportunitate si pentru agentii imobiliari care au posibilitatea sa-si dezvolte astfel activitatea si sa-si suplimenteze veniturile. Pe de-o parte, atunci cand reprezinta clienti care vor sa vanda un apartament, pot asigura impreuna cu Casta o oferta cash in doar 3 zile pentru apartamentul lor, iar pe langa avantajul vanzarii rapide obtin si un comision din valoarea tranzactie. Acest tip de colaborare le asigura si accesul la toate proprietatile Casta cu comision garantat, indiferent de modalitatea de achizitie preferata de clientii lor, cat si la toate ofertele de vanzare de pe platforma, cu localizare exacta, fara duplicate si fara alti intermediari.
Platforma Casta ofera proprietarilor de imobile o gama completa de servicii, de la promovarea anunturilor de vanzare sau vanzarea instant prin serviciul InstaBuy si pana la gasirea si cumpararea de apartamente pentru clienti prin FastBuy, precum si solutii pentru cumparatori, printre care brokeraj de credite si asistenta la gasirea celei mai bune solutii de finantare pentru finalizarea achizitiei casei lor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hilti
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
cv water 2021
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere