Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CBRE elaboreaza strategia de leasign pentru noul proiect H Stirbei Palace
CBRE elaboreaza strategia de leasign pentru noul proiect H Stirbei Palace
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 25 Iun 2024 13:18
Piata de bunuri de lux din Romania este estimata sa genereze venituri de 535,82 milioane euro in 2024, cu o contributie semnificativa din partea vanzarilor online (13,8%). Cererea pentru bunuri de lux este in crestere, alimentata de o populatie cu un nivel de trai care urmeaza acelasi trend ascendent.
In acest context, CBRE Romania anunta implicarea exclusiva in strategia de leasing a H Stirbei Palace, un monument istoric emblematic situat in inima Bucurestiului si unul dintre cele mai asteptate proiecte de retail din capitala. Dupa finalizarea lucrarilor de renovare, Palatul Stirbei isi propune sa devina o galerie comerciala de referinta pentru marcile de lux din regiunea Europei de Sud-Est.
"H Stirbei Palace este proiectul ideal pentru brandurile de lux care isi doresc o prezenta strategica in Europa, intr-o locatie premium. Piata de retail din Romania si-a dovedit rezilienta si potentialul in Europa Centrala si de Est, cu rezultate remarcabile. Ne propunem sa transformam Palatul Stirbei in destinatia de shopping de lux a orasului si sa readucem Calea Victoriei in randul strazilor comerciale importante la nivel mondial. Credem ca acest proiect va contribui semnificativ la dezvoltarea pietei de retail de lux din Romania si va consolida pozitia Bucurestiului ca destinatie de shopping de top”, a declarat Carmen Ravon, Head of Retail Occupiers CEE la CBRE Romania.
In acest mandat, CBRE Romania se concentreaza pe atragerea retailerilor premium si de lux, raspunzand unei cereri semnificative din partea acestui segment. Interesul crescut manifestat in discutiile recente confirma potentialul robust al pietei romanesti.
 
"Suntem incantati sa colaboram cu CBRE, a carei reputatie si rezultate in domeniul imobiliar vorbesc de la sine. Acest parteneriat vine sa intareasca angajamentul nostru de a pune Romania pe harta destinatiilor de shopping de lux si valideaza potentialul enorm al H Stirbei Palace, marcand, totodata, un pas important in strategia noastra de a atrage marci exclusive si de a oferi clientilor o experienta unica de cumparare”, a spus Ana-Maria Nemtanu, Leasing Director la Hagag Development Europe.
 
 
Perspective optimiste pentru piata de lux
Piata de retail de lux din Romania se afla intr-o continua ascensiune, iar Bucurestiul devine o destinatie din ce in ce mai atractiva pentru brandurile premium. Acest trend este alimentat de dezvoltarea proiectelor imobiliare de prestigiu, inclusiv a 13 noi hoteluri de cinci stele planificate pana in 2028, care vor gazdui marci precum Corinthia, Mondrian, Hyatt si Kempinski.
Potrivit unui raport de piata publicat de CBRE Romania, a fost inregistrata o crestere a chiriilor prime pentru locatiile stradale in primul trimestru al anului 2024, ceea ce reflecta dinamismul acestui segment.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
SSAB
Acvatot 2019
BogArt
rigips
CDS
strabag nivel 1
theda mar
Arduro
concelex
MAKITA
SIGM
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
siniat
noark
viarom
quadratum
leviatan
EDIT-Structural
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander