Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CNI: Antreprenorii pot depune in continuare situatii de lucrari pentru decontare
CNI: Antreprenorii pot depune in continuare situatii de lucrari pentru decontare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2020 20:43
Antreprenorii de constructii care au in derulare contracte avand ca beneficiar Compania Nationala de Investitii (CNI) pot depune, in continuare, spre decontare situatii de lucrari si facturi, rapoarte de activitate fie online (la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), fie prin intermediul postei sau a serviciilor de curierat, informeaza institutia.
De asemenea, beneficiarii pot depune online solicitarile pentru includerea in Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, documentatia necesara fiind disponibila la rubrica Documente Utile, de pe site-ul oficial al CNI.
"Activitatea CNI continua si in aceasta perioada cu mutarea tuturor activitatilor care se preteaza, in mediul online (depunerea situatiilor de plata, corespondenta contractuala, facturi, sustinerea de sedinte prin videconferinta etc.). Documentele vor fi inregistrate in cadrul registraturii, iar pe baza numarului propriu de adresa depus spre inregistrare la CNI se poate verifica online stadiul solicitarii la sectiunea Verifica stadiu document de pe site-ul Companiei. CNI asigura continuitatea activitatii si a lucrarilor, conform deciziilor autoritatiilor, astfel incat la sfarsitul acestei perioade impactul economic asupra tuturor, inclusiv a colaboratorilor nostri sa fie minim", se arata intr-un comunicat CNI.
Reprezentantii institutiei mai precizeaza ca, pentru protectia angajatilor proprii si ca masura de limitare a raspandirii infectiilor cu COVID-19, accesul persoanelor din exterior in sediul CNI este limitat.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMCOVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere