Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CONSTRUCTII ERBASU: Noi lucrari de anvergura in portofoliul companiei
CONSTRUCTII ERBASU: Noi lucrari de anvergura in portofoliul companiei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 19 Sep 2018 06:00
Dupa ce a contractat si executat mai multe pachete de lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 3 al Capitalei incepand din anul 2015, compania Constructii Erbasu SA va derula lucrari similare si in Sectorul 6. Societatea a castigat, recent, un contract cu o valoare de atribuire de 179 milioane de lei, ce prevede asigurarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari pentru reabilitarea termica a 74 de blocuri de locuinte de pe raza Sectorului 6 al Capitalei. Serviciile includ elaborarea documentatiei si a proiectului tehnic, a detaliilor de executie si caietelor de sarcini, obtinerea avizelor si acordurilor conform certificatului de urbanism si legislatiei in vigoare, asistenta tehnica de specialitate in perioada implementarii proiectului, lucrari de izolare termica a fatadelor, inclusiv partea vitrata, termo-hidroizolarea teraselor; inchiderea balcoanelor si/sau a logiilor cu tamplarie termoizolanta, izolarea termica a planseului peste subsol, inlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent si incandescent din spatiile comune etc. Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-pret (componenta financiara - pretul ofertei a avut o pondere de 85%), fiind primite trei oferte (din care doua admisibile). Ofertantul castigator va putea subcontracta, in proportie de 3% din valoarea totala finala a contractului, serviciile de proiectare. 
In prezent, Constructii Erbasu executa lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte si in Sectorul 3 al Capitalei, dupa ce a contractat, la finele anului 2015, lucrari in valoare de 160 milioane de euro alaturi de alte doua companii asociate.
Compania este implicata si in alte contracte de lucrari publice, recent realizand lucrarile de demolare a stadionului Steaua, in vederea constructiei unei noi arene pe actualul amplasament din din Bd. Ghencea nr. 45. Alaturi de Concelex si Terra Gaz Construct, Constructii Erbasu a contractat de la CNI si lucrarile de constructie a noului stadion, cu o oferta evaluata la 210 milioane de lei (fara TVA, cote si taxe). Noua arena va avea o capacitate de 30.500 de locuri si va indeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Lucrarile vor fi finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin CNI.
Alte doua proiecte contractate de Constructii Erbasu SA in acest an vizeaza reabilitarea unor strazi din Craiova, alaturi de societatea locala Erpia, valoarea lucrarilor fiind de 63 milioane de lei, precum si constructia noii Sali Polivalente din Oradea, lucrari evaluate la circa 60 de milioane de lei.
Potrivit datelor publice, Constructii Erbasu SA a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de circa 326 milioane de lei, in scadere cu 14% fata de nivelul anului anterior. Totusi, profitul net al companiei a crescut, anual, cu 37%, depasind 10 milioane de lei. Pe parcursul lui 2017, societatea a lucrat, in medie, cu 550 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
BMI_Icopal
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
leviatan
MAKITA
hidroplasto
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere