Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - COSMOPOLIT: Cererea de locuinte premium ramane in crestere, in pofida scumpirilor
COSMOPOLIT: Cererea de locuinte premium ramane in crestere, in pofida scumpirilor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 01 Mar 2023 06:20
Compania Cosmopolit, dezvoltator de referinta pe piata rezidentiala din Brasov, are in lucru, in prezent, trei proiecte majore - Cosmopolit Rise, Cosmopolit Cantacuzino si Cosmopolit Zenit, programate pentru livrare anual, in 2023, 2024 si, respectiv, in 2025. Lucrarile de constructii sunt realizate in regie proprie, printr-o divizie specializata Cosmopolit Construct, pentru un control strict al calitatii proiectelor, in toate etapele de dezvoltare.
"In anul 2022, compania a crescut considerabil prin marirea echipelor din departamentul de executie, aceasta fiind o divizie separata a companiei Cosmopolit. Astfel, fiecare proiect este sustinut de oameni pasionati si profesionisti in domeniu. In 2023, estimam cresteri in cadrul departamentor tehnic, financiar contabil, marketing si vanzari", a declarat Mihaela Biris, Marketing Manager la Cosmopolit Brasov.
Printre noile tendinte aparute pe piata, in ceea ce priveste arhitectura si designul interior, dezvoltatorii au remarcat o crestere a cererii pentru locuinte amenajate in stil clasic, cu linii fine, jocuri de lumini, suprafete vitrate mari si vederi  spectaculoase.
 
 
"Proiectele Cosmopolit sunt gandite si in functie de nevoia actuala a clientilor, aceea de a reduce consumul si costurile. Stim ca cei care sunt interesati sa investeasca intr-un imobil sunt mult mai atenti la acele aspecte care fac investitia una profitabila pe termen lung, de aceea toate proiectele Cosmopolit au, printre dotarile standard, solutii precum incalzirea prin pardoseala, parchet stratificat, izolatii cu vata minerala bazaltica, pereti realizati din doua randuri de caramida, de 12 cm grosime, ce au la mijloc un strat de 5 cm de vata minerala, sistem ce sustine eficientizarea izolarii termice si fonice. Totodata, locuintele au spatii vitrate mari, cu ferestre termoizolante si 3 foi de sticla, precum si sisteme de iluminat full LED, al caror avantaj indiscutabil este consumul redus de energie electrica", a precizat Mihaela Biris.
 
 
Reprezentanta Cosmopolit a precizat ca, desi preturile materialelor de constructii au crescut semnificativ in ultima perioada, urmate de scumpiri ale manoperei si prelungiri ale duratei de executie, cererea pentru locuintele din segmentul premium si high-end este, in continuare, in crestere.
In acest context, planurile Cosmopolit pentru anii urmatori vizeaza lansarea de noi proiecte high-end, precum si accesarea de noi piete. "Ne vom adapta continuu cerintelor pietei si nevoilor cumparatorilor", a subliniat Mihaela Biris.
Cosmopolit propune pietei rezidentiale din Brasov un concept “All in One”, fiecare proiect fiind creat in-house, de la dezvoltare, proiectare, constructie si pana la vanzare si inchiriere. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulvailanthiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
BALTIC
theda mar
FRONTALE
leviatan
viarom
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023