Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CROSSPOINT Real Estate devine asociat Savills in Romania
CROSSPOINT Real Estate devine asociat Savills in Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 07 Ian 2019 13:39
Compania internationala de consultanta imobiliara Savills a desemnat recent Crosspoint Real Estate drept asociat cu drepturi depline in Romania, ca parte a expansiunii sale continue in Europa Centrala si de Est (CEE), conform unui anunt al grupului. Savills si Crosspoint au semnat un acord de parteneriat inca din vara anului 2017.
Tranzactiile recente ale Crosspoint includ asistarea vanzarii cladirii Bank of Cyprus de la SIF Banat Crisana catre o firma apartinand unui om de afaceri roman in luna noiembrie si semnarea a numeroase tranzactii cu terenuri cu o valoare cumulata de peste 60 de milioane de euro pe tot parcursul anului 2018.
Infiintata in anul 2005 si avand sediul in Bucuresti, Crosspoint Real Estate are angajati in prezent 23 de profesionisti in domeniul imobiliar si ofera consultanta clientilor in diferite sectoare, cum ar fi: investitii, inchirieri de spatii de birouri, industriale si logistice, inchirieri de birouri exclusiv pentru chiriasi, consultanta in tranzactii cu terenuri, vanzari rezidentiale, cercetari de piata si evaluari.
"In concordanta cu cresterea interesului investitorilor pentru pietele din Europa Centrala si de Est, am extins echipele si domeniile noastre de expertiza pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor la nivel global. Crosspoint are o reputatie excelenta in Romania iar prin aceasta promovare la statutul de asociat international al companiei Savills, asteptam cu nerabdare sa sustinem clientii locali si globali pentru a beneficia de cunostintele lor de piata", a declarat James Sparrow, CEO Savills UK & EMEA.
La randul sau, Codrin Matei (foto), Managing Partener la Crosspoint Real Estate, a adaugat: "In urma parteneriatului nostru de succes desfasurat in ultimele 18 luni, suntem incantati sa aderam la reteaua internationala de companii asociate Savills si asteptam cu interes sa colaboram indeaproape pentru a fructifica oportunitatile de afaceri ivite pe o piata imobiliara romaneasca aflata intr-o dezvoltare accelerata precum si in regiunea extinsa a Europei Centrale si de Sud-Est". 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul maladiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere