Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CROSSPOINT Real Estate devine asociat Savills in Romania
CROSSPOINT Real Estate devine asociat Savills in Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 07 Ian 2019 12:39
Compania internationala de consultanta imobiliara Savills a desemnat recent Crosspoint Real Estate drept asociat cu drepturi depline in Romania, ca parte a expansiunii sale continue in Europa Centrala si de Est (CEE), conform unui anunt al grupului. Savills si Crosspoint au semnat un acord de parteneriat inca din vara anului 2017.
Tranzactiile recente ale Crosspoint includ asistarea vanzarii cladirii Bank of Cyprus de la SIF Banat Crisana catre o firma apartinand unui om de afaceri roman in luna noiembrie si semnarea a numeroase tranzactii cu terenuri cu o valoare cumulata de peste 60 de milioane de euro pe tot parcursul anului 2018.
Infiintata in anul 2005 si avand sediul in Bucuresti, Crosspoint Real Estate are angajati in prezent 23 de profesionisti in domeniul imobiliar si ofera consultanta clientilor in diferite sectoare, cum ar fi: investitii, inchirieri de spatii de birouri, industriale si logistice, inchirieri de birouri exclusiv pentru chiriasi, consultanta in tranzactii cu terenuri, vanzari rezidentiale, cercetari de piata si evaluari.
"In concordanta cu cresterea interesului investitorilor pentru pietele din Europa Centrala si de Est, am extins echipele si domeniile noastre de expertiza pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor la nivel global. Crosspoint are o reputatie excelenta in Romania iar prin aceasta promovare la statutul de asociat international al companiei Savills, asteptam cu nerabdare sa sustinem clientii locali si globali pentru a beneficia de cunostintele lor de piata", a declarat James Sparrow, CEO Savills UK & EMEA.
La randul sau, Codrin Matei (foto), Managing Partener la Crosspoint Real Estate, a adaugat: "In urma parteneriatului nostru de succes desfasurat in ultimele 18 luni, suntem incantati sa aderam la reteaua internationala de companii asociate Savills si asteptam cu interes sa colaboram indeaproape pentru a fructifica oportunitatile de afaceri ivite pe o piata imobiliara romaneasca aflata intr-o dezvoltare accelerata precum si in regiunea extinsa a Europei Centrale si de Sud-Est". 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
EDIT-Structural
rigips
konsent
siniat
leviatan
strabag nivel 1
noark
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA
ness project
theda mar
concelex
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander