Agenda Constructiilor
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NEPI Rockcastle: Autorizatie de construire pentru noul proiect rezidential din Rahova
NEPI Rockcastle: Autorizatie de construire pentru noul proiect rezidential din Rahova
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 14 Oct 2021 06:18
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor si dezvoltator de centre comerciale din regiunea Europei Centrale si de Est, a obtinut autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential pe care il va dezvolta in cartierul bucurestean Rahova, in apropierea centrului comercial Vulcan Value Center (intre strazile Mihail Sebastian si Soseaua Progresului). Complexul rezidential va fi construit pe 11 etaje, cu etajul 12 retras, si va avea 256 de apartamente (de la studiouri simple si duble, pana la apartamente cu 2, 3, 4 camere, precum si unitati de tip penthouse pe doua niveluri), cu terase generoase si design modern si va fi finalizat in trimestrul al treilea din 2023.
"Prin acest prim proiect rezidential continuam viziunea strategica a companiei imbinand componentele de retail si rezidential si venim astfel in intampinarea asteptarilor cumparatorilor de a avea totul aproape, ca viitorii proprietari sa aiba la indemana o serie de facilitati si servicii si sa isi poata valorifica la maxim timpul personal", au declarat reprezentantii companiei.
In primul semestru al acestui an, NEPI Rockcastle a alocat circa 25 milioane de euro cu investitiile in etapele premergatoare noilor proiecte de dezvoltare si cu cheltuielile de capital. Dezvoltatorul a facut progrese semnificative in autorizarea si pregatirea extinderii centrului comercial Promenada Mall Bucuresti, dar si la demararea lucrarilor de constructii la noul Promenada Mall Craiova.
Pentru cea de-a doua jumatate a anului in curs, conducerea NEPI Rockcastle are prevazute fonduri de 110 milioane de euro in pregatirea noilor proiecte de dezvoltare si in cheltuieli de capital.
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
leviatan
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
CELCO 2020
hilti
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
Acvatot 2019
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu