Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NEPI Rockcastle: Autorizatie de construire pentru noul proiect rezidential din Rahova
NEPI Rockcastle: Autorizatie de construire pentru noul proiect rezidential din Rahova
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 14 Oct 2021 06:18
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor si dezvoltator de centre comerciale din regiunea Europei Centrale si de Est, a obtinut autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential pe care il va dezvolta in cartierul bucurestean Rahova, in apropierea centrului comercial Vulcan Value Center (intre strazile Mihail Sebastian si Soseaua Progresului). Complexul rezidential va fi construit pe 11 etaje, cu etajul 12 retras, si va avea 256 de apartamente (de la studiouri simple si duble, pana la apartamente cu 2, 3, 4 camere, precum si unitati de tip penthouse pe doua niveluri), cu terase generoase si design modern si va fi finalizat in trimestrul al treilea din 2023.
"Prin acest prim proiect rezidential continuam viziunea strategica a companiei imbinand componentele de retail si rezidential si venim astfel in intampinarea asteptarilor cumparatorilor de a avea totul aproape, ca viitorii proprietari sa aiba la indemana o serie de facilitati si servicii si sa isi poata valorifica la maxim timpul personal", au declarat reprezentantii companiei.
In primul semestru al acestui an, NEPI Rockcastle a alocat circa 25 milioane de euro cu investitiile in etapele premergatoare noilor proiecte de dezvoltare si cu cheltuielile de capital. Dezvoltatorul a facut progrese semnificative in autorizarea si pregatirea extinderii centrului comercial Promenada Mall Bucuresti, dar si la demararea lucrarilor de constructii la noul Promenada Mall Craiova.
Pentru cea de-a doua jumatate a anului in curs, conducerea NEPI Rockcastle are prevazute fonduri de 110 milioane de euro in pregatirea noilor proiecte de dezvoltare si in cheltuieli de capital.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
jungheinrichALLBIMTERAPLASTgamma_2021AUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
rigips
hidroplasto
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
cv water 2021
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
bienala
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere