Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - TERAPLAST a devenit membra TEPPFA, asociatia europeana a producatorilor de tevi
TERAPLAST a devenit membra TEPPFA, asociatia europeana a producatorilor de tevi
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 08 Feb 2021 12:57
TeraPlast SA, compania-mama a Grupului TeraPlast, este membra TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association) incepand cu luna februarie.
Prin calitatea de membru, TeraPlast devine singura companie romaneasca parte dintr-o comunitate europeana formata din cei mai mari producatori de tevi si fittinguri, furnizori de materie prima si asociatii nationale din piata europeana a tubulaturii din mase plastice.
„Prezenta in TEPPFA ne onoreaza si totodata ne permite sa fim conectati la trendurile majore din industria instalatiilor. Membrii TEPPFA contribuie la dezvoltarea intregii industrii europene de produse pentru instalatii din mase plastice si crearea standardelor de produs. Noi ne dorim sa fim implicati in acest proces si sa fim conectati la ceea ce se intampla in Europa. Pentru ca nu avem o asociatie nationala, vedem cum in Romania inca se adopta solutii tehnice importate, care nu isi justifica pretul. Vorbim aici despre tevile ceramice pentru canalizare sau tevile metalice pentru aductiuni de apa. Din acest motiv, ne-ar placea sa vedem si o prima asociatie romaneasca care sa sprijine producatorii romani si sa se alature celor 15 asociatii nationale europene din TEPPFA.” a declarat Alexandru Stanean, CEO TeraPlast.
TEPPFA (Asociatia europeana a producatorilor de tevi si fitinguri din mase plastice) este o organizatie non-profit fondata in 1992 in Belgia.
Activitatea asociatiei urmareste reprezentarea intereselor producatorilor europeni de tevi si fitinguri din mase plastice, precum si a asociatiilor nationale, la nivelul factorilor decizionali europeni.
Reprezentantii TEPPFA se implica activ si in zona standardelor pentru tevi si fitinguri din mase plastice si promoveaza zonele in care aceste produse pot contribui pozitiv la cateva dintre aspectele cheie din cadrul UN Global Compact.
De asemenea, asociatia promoveaza implementarea de masuri pentru cresterea gradului de reciclare si a utilizarii de materie prima reciclata in productia de tevi si fitinguri.
Din TEPPFA fac parte in prezent 12 companii producatoare de tubulatura din mase plastice si 15 asociatii nationale din Europa. In cifre, comunitatea TEPPFA reprezinta anual o productie de 3 milioane de tone, o cifra de afaceri de 12 miliarde de euro si peste 40.000 de angajati.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ness project
CDS
siniat
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
quadratum
noark
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander