Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2018

Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2018
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2018
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 06 dec 2018
Sumar: click aici
Primii 50 de fabricanti de tamplarie controleaza 48% din piata
Cele mai recente date, extrase din lista cu 1.033 de producatori de ferestre si usi, 61 de firme implicate in montaj si 98 de fabricanti de vitraje (actualizata recent de departamentul specializat al revistei Fereastra), au permis, inca o data, efectuarea unei analize pe plan national si regional a mai multor parametri, legati de dinamica incasarilor totale, evolutia numarului de angajati, repartitia companiilor pe zone si alte aspecte specifice. Coroborate cu situatia importurilor de sisteme de profile, feronerie si sticla, respectiv cu exportul de ansambluri, aceste informatii pot reflecta cu un grad acceptabil de acuratete situatia actuala si perspectivele intregii piete autohtone de profil. La o prima vedere, cercetarea datelor referitoare la firmele implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina atesta faptul ca, dupa finalizarea perioadei de recesiune, in anii 2015-2017 noul context al pietei a influentat major activitatea acestora. Trebuie insa precizat faptul ca, fata de studiile precedente, in cadrul celui actual exista numeroase schimbari in ceea ce priveste situatia firmelor din bransa. Dupa cum se afirma anterior, in intervalul 2015-2017 au intervenit alte modificari semnificative inclusiv in structura celor mai importante societati, care contureaza, practic, evolutia sectorului de ferestre si au fost prezentate initial, cu cinci ani in urma, intr-o editie speciala, intitulata TOP 500 Producatori de Tamplarie Termoizolanta, continuata in diverse forme actualizate inclusiv in acest an. La fel ca in precedentele 12 luni, la intocmirea clasamentului principalelor 500 de companii (editia 2018), au fost luate in considerare exclusiv raspunsurile valide si, in vederea cresterii acuratetei, topul firmelor s-a elaborat in functie de cifra medie de afaceri din intervalul 2015-2017. Astfel, s-a confirmat - inca o data - faptul ca, in randul celor circa 1.200 de firme producatoare de ferestre si de geam termoizolant, cu date valide, ce au fost luate in considerare ca un procent de 100%, primele zece societati detin 25% din piata, realizand o cifra medie de afaceri (pentru intervalul mentionat anterior) ce totalizeaza 198 milioane de euro. De asemenea, daca acest clasament se extinde la cei mai importanti 25 de fabricanti, acestia au raportat 291 milioane de euro, reprezentand 37% din totalul realizat de cele 1.200 de firme, adica 783 milioane de euro.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize actualizate, extrase din cadrul editiei din 2018 a publicatiei Piata de tamplarie - analiza 2018-2019 si perspective 2020-2024 (respectiv TOP 500 producatori de tamplarie si geam termoizolant). Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de tamplarie vor fi disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2017 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2019.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
FRONTALE
theda mar
leviatan
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
concelex
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
quadratum
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander