Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - ANALIZA - Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2016

Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2016
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2016
PDF, 5 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PANELURI & FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 06 sep 2016
Sumar: click aici
Crestere continua a afacerilor pentru marii furnizori de paneluri
Pe baza unei liste initiale cu 500 de companii specializate in furnizarea de sisteme, materiale si accesorii utilizate la executia de tamplarie termoizolanta, elaborate de revista Fereastra, s-au conturat si pentru acest an cateva aspecte definitorii pentru cele mai importante societati active pe segmentul panelurilor ornamentale destinate fabricarii de usi, care constituie baza unei analize realizate cu un oarecare grad de acuratete. In general, insa, daca se are in vedere evolutia pietei specifice in ultimii opt ani, la o prima vedere se poate observa ca schimbarile dramatice pe care le-au resimtit alte firme din bransa tamplariei termoizolante nu s-au remarcat la fel de acut la nivelul furnizorilor de elemente pentru usi, intrucat cifra de afaceri a acestora si-a pastrat tendinta de crestere in intervalul anilor 2008-2015. Pentru multi manageri, recesiunea a constituit, de fapt, un prilej de a-si optimiza oferta pentru a castiga noi cote de piata, in contextul in care sectorul de profil a ramas relativ dinamic, inclusiv prin intensificarea exportului. 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pe segmentul panelurilor, feroneriei si al accesoriilor pentru usi sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Dom Romania, Drupanel, Dr. Hahn, Faure Rom, Savio, Vexal, VBH Romcom, MTC Al Sistem si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de paneluri, accesorii si feronerie pentru usi va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
CELCO 2020
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
hilti
FRONTALE
BMI_Icopal
hidroplasto
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere