Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2015

Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2015
Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2015
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 08 mai 2015
Sumar: click aici
Restructurarea va permite o relansare a productiei de ferestre
In primele luni din acest an, ca de altfel si in 2014, s-a constatat o atenuare a fenomenului insolventei in randul firmelor de constructii si, implicit, al fabricantilor de tamplarie, care - pana nu demult - avea un efect de „avalansa” asupra furnizorilor, generand o serie de probleme grave pentru toti operatorii bransei. Totusi, trebuie remarcat faptul ca procesul de selectie a pietei (pe cale naturala sau… judiciara) nu s-a finalizat, iar anul trecut au inceput sa apara mai multe cazuri in care firme cu notorietate in domeniu fie au initiat procedura insolventei, fie au finalizat-o in general prin faliment, fie au apelat la metoda dizolvarii cu lichidare (radiere) sau in unele cazuri si-au suspendat activitatea pentru o perioada determinata ori au recurs la fuziune. In consecinta, daca se consulta doar datele extrase din lista actualizata cu 850 producatori de ferestre si usi, respectiv 60 de firme implicate in montaj (realizata de departamentul specializat al revistei Fereastra), rezulta ca, fata de documentele precedente, 127 de societati specializate au renuntat, sub o forma sau alta, la afacerile cu tamplarie. Mai precis, este vorba despre 100 de firme aflate in diferite stadii procesuale de insolventa, in faliment sau lichidate respectiv 23 de fosti producatori si 4 ex-montatori ce s-au orientat spre alte domenii, mai profitabile.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii referitoare la tendintele din domeniu, importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla. De asemenea, este evaluata pe larg activitatea principalilor 850 de producatori de tamplarie, inclusi in lista actualizata de firme, ce a permis realizarea unei analize exhaustive.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie si fatade va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
theda mar
viarom
Ubitech
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
concelex
leviatan
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
noark
CDS
ness project
MAKITA
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander