Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2017

Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2017
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2017
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 feb 2017
Sumar: click aici
Productia actuala de ferestre reprezinta 70,8% din nivelul anului 2008
Intrucat prima editie din acest an reprezinta cel mai potrivit prilej pentru a estima, in linii mari, evolutia pietei nationale de tamplarie termoizolanta, se poate afirma doar ca, in lipsa unor date certe, la fel ca anul trecut, o analiza in acest sens se poate baza doar pe surse publice, cum ar fi cele ce furnizeaza date statistice si/ sau institutiile specializate in prognoza economica, avand un caracter general. Astfel, mai ales in cazul previziunilor pe termen mediu, referitoare la productia de tamplarie, punctul de pornire il constituie anumite date statistice, atestate de biroul Eurostat si extrase din unele coduri PRODCOM, referitoare la productia anuala efectiva de tamplarie. Sintetizand aceste date, se poate afirma ca, la nivelul lui 2015 (cel mai recent exercitiu financiar pentru care exista date complete), productia nationala de tamplarie a depasit 4,52 milioane de bucati, evaluate la o valoare de 394,7 milioane de euro. Trebuie precizat, insa, ca aceste cifre (ce se refera la toate sortimentele si componentele, mai precis la ansambluri din PVC, aluminiu/ otel si lemn - ferestre, usi, tocuri, cercevele si rame ale acestora) exclud operatiunile de import si export, evidentiate separat de Eurostat. De asemenea, nu includ nici cotele cantitative si valorice ale importului si exportului intra- si extra-comunitar, ce sunt analizate in mod distinct, astfel incat nivelul pietei autohtone pare a fi mult mai mare, inclusiv daca se ia in considerare doar faptul ca, in 2015, doar exportul romanesc de ferestre, usi, tocuri, cercevele, rame si praguri ale acestora, din PVC, a depasit, conform Eurostat, pragul de 115,3 milioane de euro (pentru 880.470 de unitati). De asemenea, productia totala realizata intr-un an inseamna, conform codurilor PRODCOM analizate, numai ferestre, usi, tocuri, cercevele, rame si praguri ale acestora (din PVC, lemn, otel si aluminiu), fara a fi luate in considerare fatadele cortina, luminatoarele si alte constructii speciale, ce reprezinta un segment important al pietei de profil.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice oficiale si analize extrase din cadrul unor documente publicate de Eurostat (si agregate cu ajutorul unor coduri PRODCOM specifice, pentru productia interna din Romania de ansambluri din PVC, aluminiu/otel si lemn - ferestre, usi, tocuri, cercevele si rame ale acestora), fara operatiunile de import/export, respectiv estimari ale Comisiei Nationale de Prognoza. Informatiile incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de tamplarie, cu previziuni pentru anii 2016-2020, sunt insotite de opiniile, referitoare la dinamica principalelor segmente specifice bransei, exprimate de 12 manageri ai unor companii semnificative din domeniile respective.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
quadratum
konsent
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
viarom
siniat
CDS
MAKITA
theda mar
concelex
noark
strabag nivel 1
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ness project
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander