Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2014

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2014
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 14 mar 2014
Sumar: click aici
Rezultate eterogene in domeniul ansamblurilor metalice
Analizand succint activitatea companiilor implicate in productia de ferestre/usi din aluminiu si in executia de fatade cortina, dupa inca un an de fluctuatii si rezultate financiare eterogene, firmele specializate mizeaza si in continuare pe o stabilizare a activitatii. In general, pentru ca piata sa se situeze macar la nivelul anului anterior, dupa cum isi propune majoritatea fabricantilor din bransa, ar fi necesar ca macar finantarea proiectelor de interes public sa se efectueze intr-un ritm mai sustinut ca in 2013. Modificarile din sfera guvernamentala si situatia socio-politica tensionata de la inceputul anului in curs fac ca acest deziderat sa fie oarecum utopic, la fel ca si eventuala asigurare, in 2014, a unui oarecare grad de stabilitate politico-legislativa, pentru a sustine afacerile cu tamplarie intr-un mediu economic caracterizat de ostilitate. In conditiile in care principalul segment al sectorului de constructii pe care il vizeaza firmele din bransa tamplariei din aluminiu (respectiv cel al imobilelor nerezidentiale) a regresat cu 5% ca volum al lucrarilor in 2013 (pe seria ajustata), aplicarea unor masuri guvernamentale care sa determine un aflux semnificativ al investitorilor straini in Romania a devenit imperios necesara. Un factor relativ benefic, care ar putea sustine intrucatva activitatea firmelor, este constituit de cererea privind remedierea sau reabilitarea unor fatade care fie ca s-au deteriorat, fie nu mai corespund actualelor exigente de eficienta energetica, avand consecinte nedorite in procesul de exploatare a unei cladiri de birouri/ administrative. In contextul in care lucrarile de reparatii capitale au sporit anul trecut, in ansamblu, cu 30% (tot ca serie ajustata), este posibil sa se observe si in continuare o tendinta vizibila de majorare pe acest segment.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alukyt, Aluminium Promotion, Aqua System, BIG Aluminium, Cesarom, Glass Rom Impex, Industrial Conex VMC, Evolium Telecom, Cipsor Construct, Mariantherm, Melcret, Partener Prompt, Romconstruct Al Glass, Scudo Serv, Tehnolux si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
FRONTALE
CDS
leviatan
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
noark
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
ness project
concelex
Ubitech
rigips
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander