Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2016

Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2016
Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2016
PDF, 2 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 11 oct 2016
Sumar: click aici
Crestere de 22% a incasarilor consemnate de fabricantii de tamplarie
Cele mai recente date, extrase din lista cu 993 producatori de ferestre si usi, 59 de firme implicate in montaj si 102 fabricanti de vitraje (realizata de departamentul specializat al revistei Fereastra), au permis, din nou, efectuarea unei analize pe plan national si regional a mai multor parametri, legati de dinamica incasarilor totale, evolutia numarului de angajati, repartitia companiilor pe zone si alte aspecte de stricta actualitate. Coroborate cu situatia importurilor de sisteme de profile, feronerie si sticla, respectiv cu exportul de ansambluri, aceste informatii pot reflecta cu un grad acceptabil de acuratete situatia actuala si perspectivele intregii piete autohtone de profil. La o prima vedere, cercetarea datelor referitoare la firmele implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina atesta faptul ca situatia specifica perioadei de recesiune, din ultimii cinci ani, a influentat major activitatea acestora. Pe baza selectiilor din lista, rezulta insa ca, desi procesul de restructurare a marcat in mod evident bransa autohtona de tamplarie (continuand si in 2016, inclusiv sub forma proceselor de insolventa), trebuie precizat inca de la inceput faptul ca nu exista schimbari spectaculoase - evident, cu anumite exceptii notabile - in ceea ce priveste situatia celor mai puternice firme din domeniu.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize extrase din cadrul publicatiei Piata de tamplarie - analiza 2016-2017 si perspective 2018-2020. Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de tamplarie sunt disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2015 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
SIGM
concelex
konsent
theda mar
quadratum
siniat
MAKITA
noark
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Arduro
CDS
BogArt
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ness project
SSAB

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander