Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ATEN & COS propun noile birouri inteligente, cu solutii de colaborare virtuala
ATEN & COS propun noile birouri inteligente, cu solutii de colaborare virtuala
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 20 Aug 2020 12:53
ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta parteneriatul strategic pe care il demareaza alaturi de COS - Corporate Office Solutions, lider de piata in segmentul amenajarii spatiilor de birouri din Romania. Cele doua companii vor propune pietei noile birouri inteligente, cu solutii de teleworking, de colaborare virtuala, precum si transmisii live sau controlul echipamentelor de la distanta, avand in vedere reducerea consumului de energie si utilizarea unor solutii green pentru a asigura toate aceste aspecte suplimentar la cerintele de baza pentru dotarea birourilor.
"Ne propunem sa imbunatatim continuu viata de zi cu zi si eficienta clientilor nostri, iar acest parteneriat strategic ne permite sa oferim solutii de ultima generatie care se imbina perfect cu elementele de design si functionalitate de calitate pe care le oferim in prezent", a declarat Christophe Weller, CEO si fondatorul COS.
In acest context, COS va integra in viitoarele sale proiecte produsele ATEN atat pentru a asigura conexiunea tuturor dotarilor dintr-un birou ca solutii de Internet of Things, cat si pentru controlul inteligent al spatiilor de birou, precum si accesul securizat la servere si toate resursele unei companii. Solutiile ATEN inglobeaza echipamente de transmisie video live pe Internet, faciliteaza folosirea infrastructurii de retea in scopuri de conectivitate AV/ IT, atat de necesara pentru videoconferinte si in lucrul colaborativ de acasa.
"Consideram ca parteneriatul strategic dintre COS si ATEN pe zona birourilor inteligente are rolul de a sustine cererea actuala de pe piata pentru proiectarea de spatii inteligente si sigure. Societatea a constientizat mai mult decat oricand nevoia de solutii securizate pentru office work, cat si eficienta a muncii, iar prin parteneriatul pe care il anuntam astazi vom putea adresa aceasta piata cu solutiile potrivite", a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.
Solutiile ATEN inglobeaza echipamente de transmisie video live pe Internet, faciliteaza folosirea infrastructurii de retea in scopuri de conectivitate AV/ IT, atat de necesara pentru videoconferinte si in lucrul colaborativ, precum si solutii inteligente de alimentare. Practic, solutiile ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din diferite domenii, iar echipa ATEN de cercetare asigura un flux constant de solutii inovatoare, care contribuie la extinderea portofoliului de produse disponibile la nivel mondial.
***
Corporate Office Solutions este lider in servicii integrate de arhitectura si amenajare a spatiilor de birouri din Romania. Pe parcursul a 22 de ani de activitate, COS a furnizat servicii profesionale si produse pentru peste 2.000 de companii care aveau nevoie sa isi creeze sau sa isi transforme spatiile de lucru. COS este parte a Office Solutions Group, consultant in domeniul birourilor din 1995 si unul dintre cei mai mari din Europa, cu birouri in Moscova, Sankt Petersburg, Kiev, Almaty, Astana, Atyrau, Minsk, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.
Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Elmas 375COVID-19ALLBIMallbimAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere