Agenda Constructiilor
Marti, 18 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BILFINGER TEBODIN abordeaza tema digitalizarii si ofera solutii de proces
BILFINGER TEBODIN abordeaza tema digitalizarii si ofera solutii de proces
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 29 Nov 2019 06:39
Subiectul digitalizarii este o tema de mare interes pentru companiile din domeniul constructiilor, in contextul provocarilor legate de costuri si strategiile de proiect. In acest context, Bilfinger Tebodin Romania companie de inginerie si servicii parte a grupului olandez Tebodin, organizeaza o serie de evenimente tematice destinate clientilor cu care lucreaza la nivel national. Un prim eveniment a avut loc in Bucuresti, cu participarea reprezentantilor unor companii precum Pepsico, Petrom, Philip Morris, Zentiva, Puratos etc. Prezentarile, realizate de Michaela Novakova - director de achizitii pentru Europa Centrala si de Est, George Predan - director de inginerie al Bilfinger Tebodin Romania si Mirela Stroe - manager de achizitii, au fost centrate in jurul problemelor legate de costuri si strategii de proiect, cu focus pe costurile de constructie si specificitatea contractelor de inginerie, achizitii si constructii (EPC, EPMC si PMC).
"Ne bucuram ca partenerii nostri au ales sa impartaseasca cu noi provocarile pe care le-au intampinat in derularea proiectelor lor si suntem oricand pregatiti sa ii sprijinim cu solutii si consultanta", a declarat Claudiu Gavrila, Business Development Manager al Bilfinger Tebodin Romania.
Un alt eveniment a avut loc recent la Ploiesti, in cadrul caruia compania a acoperit subiectul digitalizarii. Invitat special al editiei a fost Marc-Jan Backer, Business Developer al Bilfinger Digital Next, care a venit din Germania pentru a prezenta o imagine de ansamblu a solutiilor digitale pe care grupul le pune deja la dispozitia clientilor.
 
ACADallbimghid_proiectareTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere