Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Compania Sisteme de Ventilatie HVAC adopta suitele Charisma si Primavera
Compania Sisteme de Ventilatie HVAC adopta suitele Charisma si Primavera
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 31 Ian 2024 12:54
Compania "Sisteme de Ventilatie HVAC” Constanta, un jucator important in proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor HVAC si a infrastructurii electroenergetice, adopta solutii software de ultima generatie pentru optimizarea proceselor si consolidarea controlului asupra proiectelor, in parteneriat cu TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, si Infinity Business Center, furnizor de servicii si solutii integrate de management al proiectelor. 
Sisteme de Ventilatie HVAC este specializata in proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor HVAC, dedicate in principal sectorului naval. In ultimul an, activitatea organizatiei s-a extins si asupra altor paliere de business, ceea ce a impus adoptarea unei suite de solutii software care sa permita eliminarea mediului nestandardizat de lucru si urmarirea centralizata si in timp real a proiectelor, pentru un control clar asupra costurilor si veniturilor realizate. 
Astfel, compania a decis sa colaboreze cu TotalSoft si Infinity Business Center, optand pentru o solutie integrata, ce include Charisma ERP, Charisma Portfolio Management si Primavera P6 EPPM. Aceasta alegere strategica va permite companiei sa-si digitalizeze complet activitatile si sa obtina o viziune de ansamblu asupra rezultatelor operationale si financiare in timp real.
 
 
„TotalSoft si Infinity Business Center ne vor ajuta sa aducem o schimbare majora in modul in care ne gestionam proiectele de constructie a instalatiilor si a obiectivelor energetice. Obiectivul nostru principal consta in automatizarea proceselor, integrand partea de planificare si executie a proiectelor cu zona financiar-contabila si activitatea de formare profesionala. Acest lucru ne va permite sa gestionam mai eficient fiecare etapa a proiectelor, facilitand procesul de planificare si oferindu-ne controlul necesar asupra executiei”, a declarat Liviu Tanase, Development Director HVAC Systems si Presedinte al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC), Filiala Dobrogea.
Compania este ferm decisa sa ramana in varful industriei prin adoptarea tehnologiilor de ultima generatie si consolidarea pozitiei de lider in proiectarea si executia instalatiilor si a obiectivelor energetice, cu sprijinul solutiilor oferite de TotalSoft si Infinity Business Center.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
viarom
siniat
ERBASU CONSTRUCT
noark
konsent
MAKITA
theda mar
ness project
concelex
Ubitech
rigips
EDIT-Structural
CDS
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander