Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Kaspersky ofera gratuit produse de securitate endpoint pentru spitale si clinici
Kaspersky ofera gratuit produse de securitate endpoint pentru spitale si clinici
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 23 Mar 2020 18:36
Kaspersky anunta ca ofera gratuit produsele sale de Securitate endpoint spitalelor si altor organizatii medicale, cu scopul de a le ajuta sa ramana protejate de atacurile cibernetice in contextul actual al pandemiei. Lista completa de produse B2B disponibile gratuit timp de sase luni include Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, Kaspersky Security for Microsoft Office 365, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced si Kaspersky Hybrid Cloud Security.
Continuitatea operatiunilor si protectia datelor sunt critice pentru spitale si clinici. Mai ales in situatia actuala, cand cadrele medicale se afla sub presiune constanta si trebuie sa isi mobilizeze toate fortele pentru a ajuta oamenii in acest moment foarte dificil. Pentru spitale si institutii medicale, este important sa se asigure stabilitatea echipamentelor si disponibilitatea datelor pentru pesonalul medical, protejandu-se, in acelasi timp, confidentialitatea pacientilor.
Pentru a ajuta institutiile de sanatate sa faca fata presiunii fara precedent si pentru a atenua riscurile de securitate cibernetica care pot aparea in aceasta perioada, Kaspersky a pus la dispozitie, gratuit, solutiile sale B2B. Acestea includ produse de protectie a infrastructurii de tip endpoint si cloud, cum ar fi Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced si Kaspersky Hybrid Cloud Security, SaaS endpoint protection - Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus - si protectia pentru Microsoft Office 365 - Kaspersky Security for Microsoft Office 365.
„In aceasta situatie critica, institutiile de sanatate publica se afla sub o presiune imensa si poarta o responsabilitate uriasa, in timp ce salveaza vietile oamenilor si lupta impotriva infectiei. Medicii, asistentele medicale si tot personalul medical isi asuma cea mai mare parte a responsabilitatii si, prin urmare, au nevoie de orice mana de ajutor. Consideram ca este de datoria noastra sa sprijinim comunitatea medicala”, spune Evgeniya Naumova, Vice Presedinte Global Sales Network la Kaspersky. „Pentru a ajuta aceste institutii sa se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult, le oferim licente gratuite pentru produsele corporative Kaspersky, pentru o perioada de sase luni.”
Odata cu aceasta initiativa, Kaspersky incurajeaza, totodata, institutiile medicale sa adopte urmatoarele masuri de protectie cibernetica:
1) Pregatiti atat pentru personalul medical, cat si pentru angajatii din administratia spitalelor, mesaje simple care sa ajute la formarea obiceiurilor esentiale de protectie cibernetica - cum ar fi protectia parolelor si a numerelor de cont, protectia e-mailurilor, a dispozitivelor USB, a PC-urilor si navigarea web in siguranta. Explicati personalului spitalicesc ca exista un risc din ce in ce mai mare de atacuri cibernetice pentru sistemele IT din sistemul de ingrijire medicala.
2) Verificati solutia de protectie a spitalului, asigurati-va ca aceasta este actualizata, configurata corect si acopera toate dispozitivele angajatilor. Porniti un firewall pentru a permite protectia impotriva amenintarilor venite de pe internet. Solutia de securitate ar trebui sa permita protectie impotriva ransomware-ului, intrucat aceasta este una dintre amenintarile comune pentru institutiile medicale.
3) Asigurati-va ca toate dispozitivele medicale specifice - cum ar fi ventilatoarele - sunt configurate si actualizate corespunzator. Daca exista sansa ca numarul acestor dispozitive sa creasca rapid, dezvoltati o procedura dedicata pentru instalarea si configurarea rapida a tuturor dispozitivelor noi.
4) Unele spitale angajeaza urgent personal nou, ceea ce duce la cresterea numarului de terminale, inclusiv dispozitive personale, ale noilor angajati. Acest lucru poate afecta vizibilitatea si controlul asupra sistemului IT, asa ca serviciile IT ar trebui sa acorde o atentie deosebita protejarii acestor noi dispozitive. Este de preferat sa aveti profiluri de securitate, politici si procese stabilite in avans, dar si licente disponibile, pentru a le putea instala pe dispozitivele noi atunci cand este cazul.
5) Asigurati-va ca solutia de securitate actuala permite achizitionarea de suficiente licente pentru numarul tot mai mare de dispozitive.
Pentru informatii mai detaliate despre oferta si disponibilitatea acesteia, vizitati Kaspersky business blog si contactati reprezentantii oficiali Kaspersky sau distribuitorii.
 
ACADTeraSteelCOVID-19bluebeamC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere