Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Red Point: Partener in implementarea solutiei SAP Business ByDesign, pentru IMM
Red Point: Partener in implementarea solutiei SAP Business ByDesign, pentru IMM
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 19 Oct 2021 12:22
Red Point Software Solution, companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii si solutii IT, devine primul partener SAP din Romania care va sprijini clientii mici si mijlocii in implementarea solutiei SAP Business ByDesign. Compania estimeaza ca noua solutie va contribui cu o crestere de 15% a veniturilor in urmatorii trei ani. Solutia este utilizata cu succes de peste 10.000 de clienti la nivel global si, pana in prezent, a procesat peste 1 miliard de documente financiare.
 
Un sistem unificat pentru toate procesele de business
SAP Business ByDesign este o solutie cloud ERP de tipul software as a service – SaaS, care elimina necesitatea furnizarii unei infrastructuri pentru gazduirea aplicatiilor. Acest lucru simplifica in mod semnificativ implementarea si utilizarea sistemului, reducand in acelasi timp nivelul investitiei necesare in sistem si optimizand costul total pentru utilizatorul final. In timp ce SAP S/4 HANA este conceput pentru companii foarte mari, Business ByDesign este o solutie pentru afacerile mici si mijlocii care au intre 5 si 10.000 de utilizatori.
Sistemul vine cu o baza bogata de procese de business implementate end-to-end, bazate pe cele mai bune practici ale companiilor de succes din intreaga lume. Prin urmare, procesul de implementare dureaza in medie 3-4 luni, mult mai putin timp decat se intampla de obicei cu sisteme similare.
“Suntem foarte bucurosi ca, datorita unei colaborari excelente cu partenerul nostru Red Point Software Solutions, o solutie unificata de cloud ERP - SAP Business ByDesign - a devenit disponibila pentru companiile mici si mijlocii cu crestere rapida de pe piata romaneasca. Solutia este livrata la un pret accesibil si poate fi implementta rapid. SAP Business ByDesign include capabilitati de analiza in timp real, ceea ce le permite IMM-urilor din Romania sa ia decizii bazate pe date. De asemenea, solutia sprijina transformarea digitala a companiilro mici si mijlocii din Romania si le ofera o baza excelenta pentru dezvoltarea in viitor", spune Tara Butorac, SAP Senior General Business Sales Executive pentru Europa de Sud Est.
SAP Business ByDesign, solutie adaptata pentru toate tipurile de platforme mobile, integreaza un set complet de aplicatii de business (ERP, CRM, HR, Project management, BI), ce acopera arii precum controlling, acizitii, logistica, productie, controlul calitatii, service delivery, vanzari, resurse umane si project management. Solutie cuprinde, de asemenea, capabilitati puternice de analiza in timp real si raportare pentru ariile respective.
 
Un parteneriat care dureaza de peste 15 ani
Dupa un parteneriat de succes de peste 15 ani, in care Red Point Software Solutions a implementat cu succes solutii precum SAP S/4 HANA, SAP SuccessFactors si SAP C/4 HANA, compania a decis sa faca un pas inainte si sa devina primul partener SAP din Romania care adauga SAP Business ByDesign in portofoliul sau de solutii, putand astfel sa deserveasca organizatii sau filiale care, din motive ce tin de dimensiunea companiei, nu intentioneaza sa implementeze SAP S/4 HANA. Red Point este deja in discutii cu mai multi clienti de pe piata locala, primele contracte urmand a fi semnate pana la finalul anului.
80% din totalul clientilor SAP si majoritatea companiilor din Romania sunt reprezentate de intreprinderi mici si mijlocii, iar solutiile capabile sa raspunda asteptarilor si sa satisfaca nevoile acestor companii sunt la mare cautare.
“Am identificat un potential de business valoros in piata de companii antreprenoriale medii, de aceea am decis ca este momentul sa aducem SAP ByDesign in Romania. Cei mai multi dintre clientii nostri isi doresc o solutie agila, configurabila si completa, care sa fie disponibila cat mai repede in activitatea de zi cu zi a firmei, iar noi, cu ajutorul solutiilor SAP in cloud, reusim sa facem acest lucru. De asemenea, Red Point Software Solutions, in calitate de partener SAP Platinum si membru al aliantei SAP United VARs, isi propune ca, odata cu primele implementari, sa asigure si compatibilitatea solutiei SAP ByDesign cu legislatia din Romania, in ceea ce priveste raportarile financiare obligatorii, cum ar fi declaratiile ANAF. De anul acesta putem declara fara retineri ca oferta pentru companiile din segmentul midmarket este complet acoperit de SAP odata cu includerea in oferta noastra de implementare a solutiei cloud SAP ByDesign. Suntem increzatori si mandri ca deschidem piata pentru aceasta solutie care si-a demonstrat deja valoarea in Europa, unde are un foarte mare succes“, declara Razvan Gidei, General Manager Red Point Software Solutions.
Cu peste 10.000 de companii din 153 de tari care utilizeaza SAP Business ByDesign in prezent si peste 200 de parteneri din intreaga lume - printre care se numara si Red Point Software Solutions - solutia este considerata a fi un upgrade reprezentativ pentru solutiile software destinate companiilor mici si mijlocii.
„Red Point Software Solutions este unul dintre cei mai longevivi parteneri SAP Romania, cu care avem o istorie de proiecte de succes ce au adus un plus considerabil de valoare pentru clientii nostri. Sunt bucuroasa sa felicit Red Point Software Solutions pentru acest pas inainte si am toata increderea ca vor fi un factor pozitiv in deservirea acestui segment de piata. Pentru noi, la SAP, este foarte important sa indeplinim asteptarile tuturor clientilor si sa oferim cele mai potrivite solutii, personalizate pentru nevoile lor, sprijinindu-i in procesele de transformare digitala”, explica Diana David, Managing Director SAP Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
BALTIC
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu