Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Cities of Tomorrow #8: Serie de conferinte si mese rotunde, din 25 august 2020
Cities of Tomorrow #8: Serie de conferinte si mese rotunde, din 25 august 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 17 Aug 2020 05:22
Seria de evenimente Cities of Tomorrow #8 va incepe, in acest an, la data de 25 august, cu o saptamana inainte de startul evenimentului principal, planificat pentru 1 septembrie 2020.
"Aceasta perioada de schimbare a adus provocari globale pentru orase si cetateni. Acum, mai mult ca oricand, a venit momentul sa inovam si sa colaboram pentru a crea orase sigure si durabile. Cu o saptamana inainte de evenimentul principal, ne vom intalni pe o platforma unde puteti discuta, dezbate si impartasi idei despre cum ar trebui sa arate orasele viitorului. Mesele rotunde vor avea loc in trei zile consecutive inainte de evenimentul principal, intre 25 si 27 august. Participati la cate mese rotunde doriti si ne vom reuni pe 1 septembrie pentru wrap-up. Daca nu puteti participa la toate dezbaterile ce va intereseaza, nu este nicio problema, caci de aceasta data platforma va fi disponibila cel putin o saptamana dupa eveniment", precizeaza reprezentantii AHK Romania, organizatorii evenimentului.
Pe agenda din acest an a Cities of Tomorrow se afla:
  • O noua masa rotunda, Siguranta Orasului, ca expresie a noilor provocari cu care ne confruntam cu totii;
  • O noua categorie in concursul de proiecte si un nou apel pentru proiecte. Avand in vedere situatia actuala, cand sanatatea si siguranta noastra sunt amenintate, deschidem un apel pentru proiecte in domeniul sanatatii si/ sau sigurantei cetatenilor - Apelul pentru proiecte este acum deschis!
  • Marketplace, intr-un cadru virtual, inovator, in care participantii si expozantii pot interactiona mai mult timp;
  • Votul publicului: voteaza proiectul preferat din fiecare categorie - societate civila, mediu de afaceri, administratie publica si siguranta orasului - in curand.
Ca urmare a mutarii in online a evenimentului, durata acestuia creste cu 400%, in timp ce taxa de participare se reduce cu 50%, mai informeaza organizatorii.
"Daca ati achizitionat deja un bilet, puteti invita, suplimentar, doi colegi/ parteneri, fara alte costuri. Trebuie doar sa oferiti invitatilor dvs. link-ul de inregistrare de pe site-ul nostru, sau sa ne contactati pentru a le trimite un link personalizat. Va rugam sa scrieti la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . La inregistrare, trebuie mentionat in campul «additional information/ informatii suplimentare» la invitatia carei companii/ institutii va inscrieti. Alternativ, putem emite o rambursare si o noua factura cu preturile actuale. Daca doriti o rambursare, va rugam sa ne contactati inainte de 23 iulie", mai subliniaza organizatorii.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIMvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
viarom
CDS
MAKITA
BALTIC
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023