Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EVENIMENT: Infrastructura si utilitatile nu tin pasul cu dezvoltarea metropolitana
EVENIMENT: Infrastructura si utilitatile nu tin pasul cu dezvoltarea metropolitana
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 21 Iun 2019 06:49
La data de 27 iunie 2019, incepand cu ora 9:00, sala Atlas 2 a hotelului Radisson Blu din Bucuresti devine gazda evenimentului „Orasul meu, acasa si la birou”, moderat de Cristian Dimitriu si organizat de agentia de presa news.ro, in parteneriat cu Team Innovation Media si agentia de PR si comunicare Plurivox.
Referindu-se la contextul pentru care a fost pregatit evenimentul, organizatorii arata ca „in Romania anului 2019, marile orase si zonele adiacente metropolitane se modernizeaza vazand cu ochii, noi cartiere de business, rezidentiale si parcuri logistice dezvoltandu-se atat in Bucuresti, cat si in alte aglomerari urbane din tara. In Capitala, de exemplu, au aparut noi poli de dezvoltare imobiliara, cum ar fi cei din Grozavesti, Nerva Traian, care se dezvolta puternic, noi proiecte fiind pe masa investitorilor, ceea ce se intampla si in alte mari municipii, cum ar fi Iasi, Cluj, Timisoara, dar si in alte orase. Astfel de proiecte presupun implicarea dezvoltatorilor, arhitectilor, constructorilor, retailerilor, furnizorilor de materiale de constructii, de servicii, de utilitati, precum si a administratiei locale. Este nevoie de o colaborare continua si sustinuta, sprijinita de consultanti si avocati, pentru ca proiectele sa devina realitate. Problema cea mai mare este, insa, aglomerarea urbana si, de aceea, infrastructura si utilitatile trebuie sa tina pasul printr-o conlucrare intre administratia publica si companiile private, care sa aiba in vedere nevoile business-ului si ale cetateanului. In plus, unele business-uri sunt dependente de zonele logistice care sa le asigure o aprovizionare fluenta si eficienta. Concluzia este ca dezvoltarea presupune o infrastructura pe masura, iar dezvoltatorii si investitorii, impreuna cu autoritatile si cu companiile de utilitati, trebuie sa fie parte si sa aiba planuri comune, pentru ca orasul sa devina un mediu prietenos, atat acasa, cat si la birou”. Pentru a descarca prezentarea integrala a evenimentului si invitatia de participare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Ubitech
rigips
quadratum
leviatan
konsent
MAKITA
viarom
CDS
BogArt
Acvatot 2019
concelex
siniat
noark
EDIT-Structural
theda mar
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander