Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EXPOENERGIE: Targ international de energie, organizat in cadrul Romexpo
EXPOENERGIE: Targ international de energie, organizat in cadrul Romexpo
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2016 17:58
ExpoEnergiE (EEE), targul international de energie regenerabila/ conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale va avea loc in perioada 12-15 octombrie 2016 in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, din Bucuresti. Ajuns la cea de-a sasea editie, EEE este organizat, in acest an, in paralel cu Targul Tehnic International Bucuresti (TIB), cu expozitia INVENTIKA, cu Salonul de inventii si inovatii si cu Forumul pentru Inovare (manifestare ajunsa la editia a IX-a).
ExpoEnergiE va cuprinde o zona expozitionala, in cadrul careia 21 de companii vor expune produse si servicii specifice domeniului energetic, precum si una de conferinte pe teme de interes privind viitorul energetic al Romaniei. Evenimentul se adreseaza atat producatorilor, distribuitorilor, autoritatilor si specialistilor din industriile energetice, cat si furnizorilor de echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.
"Punctele de interes ale ExpoEnergieE 2016 se concentreaza si pe segmentul energiilor regenerabile. Sunt asteptate sa-si prezinte oferta si sa sustina conferinte asociatiile din domeniu si companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de produse, tehnologii si proiecte care vizeaza sustenabilitatea productiei de energie din surse regenerabile", au declarat organizatorii expozitiei, oficiali din cadrul Romexpo.
 
Dezbateri asupra noii strategii energetice a Romaniei
Targul are printre obiective si readucerea in atentia autoritatilor publice si a factorilor de decizie de la nivel macroeconomic a modalitatilor in care Romania ar trebui sa valorifice resursele de care dispune. In acest sens, prima dezbatere publica privind forma finala a strategiei energetice a Romaniei va avea loc chiar in ziua deschiderii targului, pe 12 octombrie 2016, de la ora 09:00, in salile de conferinte Mihail Sadoveanu si Mihai Eminescu (Romexpo) si va aduce fata in fata Ministerul Energiei si peste 300 de experti si decidenti din randul companiilor din industria energetica. Conferinta, intitulata "Expertiza romaneasca pentru noua revolutie energetica", este organizata de publicatia specializata Energynomics.ro in parteneriat cu Romexpo.
Seria conferintelor si dezbaterilor din cadrul ExpoEnergiE 2016 continua pe 13 si 14 octombrie. Astfel, Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) sustine dezbaterea "Initiativa companiilor de utilitati din energie la nivel mondial" la 13 octombrie 2016 in Pavilionul C1, precum si "Cresterea eficientei energetice la utilizatori", pe 14 octombrie a.c. in acelasi pavilion.
De asemenea, in cadrul ExpoEnergiE, vor avea loc conferinte pe teme legate de microhidroenergie, de energia geotermala si de liniile de dezvoltare ale acestora in Romania. Asociatia Romana a Electricienilor (AREL) sustine sambata, 15 octombrie 2016, in Pavilionul C1, un workshop avand ca tematica ultimele acte normative ale ANRE cu impact asupra operatorilor economici care proiecteaza, executa si verifica instalatii electrice, precum si metodele practice de evaluare a calitatii functionale si a eficientei energetice a sistemelor fotovoltaice solare si termo-solare.
Programul conferintelor desfasurate intre 12 si 15 octombrie 2016 cu participarea reprezentantilor Parlamentului Romaniei, Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Ministerului Energiei, ai companiilor de utilitati, precum si ai altor asociatii si institutii din domeniu poate fi consultat la https://www.eee-expo.ro/manifestari-conexe
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere