Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ISHO Timisoara a castigat premiul Presedintelui juriului la Saint-Gobain Trophy
ISHO Timisoara a castigat premiul Presedintelui juriului la Saint-Gobain Trophy
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 12 Nov 2021 11:52
Cea de-a 12-a editie a competitiei Saint-Gobain Gypsum International Trophy si-a desemnat castigatorii in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in format 100% digital. La editia curenta au concurat 74 proiecte din 32 de tari de pe continentele Americii pana in Asia si din Europa pana in Africa.
In cadrul fiecarei editii sunt inscrise cele mai complexe si uimitoare proiecte din intreaga lume, concurand pentru sansa de a castiga unul dintre cele 14 premii acordate pentru 6 categorii: solutii pe baza de gips-carton, solutii pe baza de ipsos, inovatie si dezvoltare durabila, cladiri rezidentiale, cladiri non-rezidentiale, plafoane.
La editia curenta au concurat 74 proiecte din 32 de tari de pe continentele Americii pana in Asia si din Europa pana in Africa.
Proiectele inscrise servesc drept referinta pentru executia sistemelor pe baza ipsos si gips-carton pentru comunitatea internationala de specialisti in constructii. Lista proiectelor castigatoare poate fi consultata aici.
 
Romania a inscris 3 proiecte la 3 categorii distincte:
 
Premiul Presedintelui Juriului a fost acordat pentru proiectul Complex rezidential ISHO Timisoara, inscris la categoria „Cladiri rezidentiale” in cadrul celei de-a 12-a editii a Saint-Gobain Gypsum International Trophy. De la compartimentari cu pereti usori din gips-carton realizati cu placi multifunctionale Habito® pana la fatada ventilata cu vata minerala ISOVER, proiectul asigura un nivel ridicat de confort, performanta si siguranta.
 
 
"Trofeul acordat de presedintele juriului international vine sa accentueze inca o data expertiza profesionistilor din tara noastra. Apreciez faptul ca in proiectul ISHO Timisoara, inscris in concurs la categoria «Rezidential», au fost incluse solutiile cu una dintre cele mai inovatoare placi multifunctionale, Habito®, dar si solutii moderne pentru fatade, precum si fatada ventilata ce include vata minerala ISOVER PLA NT, dovedind ca solutiile complete aduc un plus de confort, de performanta si siguranta cladirilor rezidentiale. Multumiri si felicitari intregii echipe", a declarat Ovidiu Pascutiu, directorul general al grupului Saint-Gobain in Romania.
Evenimentul a fost programat initial sa aiba loc in format fizic la Atena, Grecia, insa, avand in vedere conditiile sanitare actuale, acesta a fost mutat online, ceea ce a permis Grupului Saint-Gobain sa faca o donatie de 17.000 de euro catre HSPN - Societatea Elena pentru Protectia Naturii.
***
Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de traditie, lansat de catre Grupul Saint-Gobain in anul 1998. La fiecare doi, Gypsum Trophy reuneste cei mai talentati si priceputi constructori, recompensandu-i pentru excelenta in executie, pentru solutiile inovatoare alese in proiecte si pentru performantele obtinute cu ajutorul produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente. Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.
Pentru a urm─âri ├«nregistrarea ceremoniei de decernare a premiilor click aici.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
hidroplasto
MAKITA
hilti
FRONTALE
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere