Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ISHO Timisoara a castigat premiul Presedintelui juriului la Saint-Gobain Trophy
ISHO Timisoara a castigat premiul Presedintelui juriului la Saint-Gobain Trophy
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 12 Nov 2021 11:52
Cea de-a 12-a editie a competitiei Saint-Gobain Gypsum International Trophy si-a desemnat castigatorii in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in format 100% digital. La editia curenta au concurat 74 proiecte din 32 de tari de pe continentele Americii pana in Asia si din Europa pana in Africa.
In cadrul fiecarei editii sunt inscrise cele mai complexe si uimitoare proiecte din intreaga lume, concurand pentru sansa de a castiga unul dintre cele 14 premii acordate pentru 6 categorii: solutii pe baza de gips-carton, solutii pe baza de ipsos, inovatie si dezvoltare durabila, cladiri rezidentiale, cladiri non-rezidentiale, plafoane.
La editia curenta au concurat 74 proiecte din 32 de tari de pe continentele Americii pana in Asia si din Europa pana in Africa.
Proiectele inscrise servesc drept referinta pentru executia sistemelor pe baza ipsos si gips-carton pentru comunitatea internationala de specialisti in constructii. Lista proiectelor castigatoare poate fi consultata aici.
 
Romania a inscris 3 proiecte la 3 categorii distincte:
 
Premiul Presedintelui Juriului a fost acordat pentru proiectul Complex rezidential ISHO Timisoara, inscris la categoria „Cladiri rezidentiale” in cadrul celei de-a 12-a editii a Saint-Gobain Gypsum International Trophy. De la compartimentari cu pereti usori din gips-carton realizati cu placi multifunctionale Habito® pana la fatada ventilata cu vata minerala ISOVER, proiectul asigura un nivel ridicat de confort, performanta si siguranta.
 
 
"Trofeul acordat de presedintele juriului international vine sa accentueze inca o data expertiza profesionistilor din tara noastra. Apreciez faptul ca in proiectul ISHO Timisoara, inscris in concurs la categoria «Rezidential», au fost incluse solutiile cu una dintre cele mai inovatoare placi multifunctionale, Habito®, dar si solutii moderne pentru fatade, precum si fatada ventilata ce include vata minerala ISOVER PLA NT, dovedind ca solutiile complete aduc un plus de confort, de performanta si siguranta cladirilor rezidentiale. Multumiri si felicitari intregii echipe", a declarat Ovidiu Pascutiu, directorul general al grupului Saint-Gobain in Romania.
Evenimentul a fost programat initial sa aiba loc in format fizic la Atena, Grecia, insa, avand in vedere conditiile sanitare actuale, acesta a fost mutat online, ceea ce a permis Grupului Saint-Gobain sa faca o donatie de 17.000 de euro catre HSPN - Societatea Elena pentru Protectia Naturii.
***
Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de traditie, lansat de catre Grupul Saint-Gobain in anul 1998. La fiecare doi, Gypsum Trophy reuneste cei mai talentati si priceputi constructori, recompensandu-i pentru excelenta in executie, pentru solutiile inovatoare alese in proiecte si pentru performantele obtinute cu ajutorul produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente. Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.
Pentru a urm─âri ├«nregistrarea ceremoniei de decernare a premiilor click aici.
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
concelex
quadratum
MAKITA
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CDS
ness project
noark
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
konsent
EDIT-Structural
viarom
BogArt
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander