Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - RESIDEO: Eveniment dedicat utilizarii sustenabile a apei in sectorul rezidential
RESIDEO: Eveniment dedicat utilizarii sustenabile a apei in sectorul rezidential
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 10 Mar 2022 13:49
A doua editie a evenimentului „Smart Water. Perspective pentru utilizarea sustenabila a apei” va avea loc pe 22 martie. Evenimentul, in format online, este organizat de Resideo, furnizor global de solutii de confort si securitate pentru spatii de locuit, in colaborare cu Universitatea italiana POLI.design. POLI.design este una dintre cele mai bune unitati de invatamant din lume in domeniul designului, pe pozitia cinci in QS Ranking 2021, la categoria Arta & Design.
Evenimentul online, denumit Smart Water. Perspective pentru utilizarea sustenabila a apei deoarece este centrat pe tema sustenabilitatii in gestionarea resurselor de apa, include contributii si analize din partea unei liste largi de experti internationali.
Evenimentul va incepe de la ora 3.30 PM CET (16.30, ora locala), fiind moderat de jurnalistul si scriitorul Fabio Deotto. Din panelul de vorbitori fac parte:
- Piet Dircke, Director Global pentru Adaptare la Schimbarile Climatice in cadrul Arcadis, companie de consultanta si dezvoltare de proiecte, axata pe solutii sustenabile in domeniul inginerii civile si de mediu. Piet va vorbi despre importanta gradului de rezilienta al oraselor, urmand a prezenta mai multe studii de caz.
- Renzo Rosso, profesor de hidrologie si constructii hidraulice in departamentul de Inginerie Civila si de Mediu (DICA) a Universitatii Politehnice din Milano, care va analiza noile obstacole in gestionarea circuitului apei.
- Andrea Cominola, profesor asistent de Retele Hidraulice Inteligente la Universitatea Tehnica din Berlin (Technische Universitat Berlin), care va vorbi despre adoptarea tehnologiilor digitale in domeniul hidraulic si capacitatea acestora de a imbunatati gestionarea cererii si ofertei de apa.
- Mauricio Cardenas, arhitect fondator al Studio Cardenas Conscious Design, va vorbi despre utilizarea si testarea materialelor naturale in realizarea de elemente de micro-arhitectura si adoptarea apei ca element functional in locuinte.
In incheierea evenimentului, Erin Woodward, Lider Global in domeniul sustenabilitatii in cadrul Resideo, va prezenta modul in care Resideo abordeaza importanta durabilitatii.
Evenimentul „Smart Water. Perspective pentru utilizarea sustenabila a apei”, va fi, astfel, o platforma importanta de dialog si dezbateri pe marginea dezvoltarii de solutii inteligente pentru gestionarea surselor de apa in sectorul rezidential - tema care ii are in prima linie pe Resideo si POLI.design.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
CDS
ness project
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
siniat
theda mar
quadratum
leviatan
concelex
Ubitech
viarom
noark
MAKITA
Acvatot 2019
EDIT-Structural
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander