Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LIBERTY Galati o numeste pe Aida Nechifor in functia de director general
LIBERTY Galati o numeste pe Aida Nechifor in functia de director general
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 28 Mai 2021 12:27
LIBERTY Steel Group a desemnat-o pe Aida Nechifor in functia de Director General al Combinatului Siderurgic LIBERTY Galati. Aida - care lucreaza in Combinat de 20 de ani - este prima femeie care vine la conducerea unitatii in cei 55 de ani de istorie a unitatii. Ea este si prima femeie in fruntea unui producator de otel din Romania. Aida va avea si responsabilitati de conducere a LIBERTY Skopje, o unitate din Macedonia de Nord.
Aida, care a fost anterior Director Financiar al Combinatului si membru in Comitetului de Conducere din decembrie 2018, s-a alaturat companiei in 2001. Initial, a lucrat ca economist, inainte de a conduce echipe de vanzari, contabilitate, raportare financiara, planificare si analiza. Este absolventa a Facultatii de Administrare Economica si Afaceri a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Prasanta Kumar Mishra, care fusese numit Manager General Interimar in februarie 2021, este desemnat Director Executiv al LIBERTY Galati. Din aceasta pozitie, Prasanta va continua sa lucreze indeaproape cu Aida pentru a conduce operatiunile, proiectele si aspectele tehnice ale activitatii de productie a Combinatului si pentru a continua proiecte-cheie de dezvoltare strategica, precum cuptoarele cu arc electric, instalatia de reducere directa a fierului si mini-laminorul de benzi la cald integrat un cuptor cu descarcare in arc electric.
Paramjit Kahlon, CEO Primary Steel and Integrated Mining, LIBERTY Steel Group, a declarat: „Sunt incantat sa ii atribui Aidei acest rol important deoarece cred ca ea poate si va fi o inspiratie extraordinara pentru dezvoltarea Galatiului si pentru industria siderurgica romaneasca, la scara mai larga. De la inceputul anului, ea, cu sustinerea lui Prasanta, a condus echipa de la Galati cu calm si eficienta pentru a obtine, constant, rezultate excelente. Consider ca poate coordona acum echipa pentru a continua eforturile de a creste nivelurile de productie 3 milioane de tone de otel pe an, de la circa 2 milioane anul trecut, precum si de a accelera planurile ambitioase ale Combinatului de a deveni neutru de carbon pana in 2030.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
SIGM
rigips
noark
concelex
Arduro
MAKITA
CDS
EDIT-Structural
BogArt
konsent
leviatan
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
theda mar
siniat
strabag nivel 1
Ubitech
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander