Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - INDEX COMPANII - Cordia Romania
PAGINA PERSONALIZATA


Cordia Romania

Cordia Romania

Adresa: B-dul Primaverii nr.19-21, Intrarea B, etaj 1, Bucuresti, S1
Telefon: +40-311 019 920
E-mail: office@parcului20.ro
Web site: www.cordia.ro
Domenii: Investitori & dezvoltatori de proiecte
Descriere activitate
dezvoltator imobiliar.
Prezentare companie/institutie
CORDIA: Buget de 100 milioane de euro, pe termen mediu
 
 
 
 
 
 
Mauricio Mesa Gomez (44 de ani)
Functia/Compania: Country Manager Cordia Romania si membru al Consiliului de Administratie Cordia;
Experienta profesionala: 18 ani pe piata de dezvoltare imobiliara.
 
Cordia Romania, parte a grupului Futureal, are in dezvoltare proiectul rezidential Parcului20 in zona Expozitiei, din Bucuresti, ce va include, in total, 469 de apartamente in doua cladiri (S+P+10E+E11 duplex) si va fi construit intr-un orizont temporal de trei ani si in urma unei investitii de 40 de milioane de euro. Pentru 2019, compania are un buget de investitii de 50 de milioane de euro si a anuntat, recent, investitii pe termen mediu de 100 de milioane de euro in dezvoltarea unor noi proiecte rezidentiale situate in nordul Capitalei. In acest sens, grupul a achizitionat patru loturi de teren in zona.
 
- Ce obiective aveti pe piata din Romania?
- Obiectivul major al Cordia Romania, companie care are ca strategie pe termen lung livrarea a 500 de apartamente in fiecare an, este sa devina principalul dezvoltator regional de proiecte rezidentiale si sa isi extinda activitatea prin realizarea unor proiecte sustenabile, care sa puna in valoare comunitatile locale existente.
- Cand va fi gata proiectul Parcului20?
- Autorizatia de construire pentru Parcului20 a fost eliberata in decembrie 2018, pentru ambele faze ale proiectului. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima etapa a ansamblului rezidential este septembrie 2020, iar cea de-a a doua va fi livrata la 8-12 luni dupa incheierea primeia.
- Ce elemente de diferentiere va avea ansamblul, fata de piata?
- Parcului20 este unul dintre primele proiecte rezidentiale inteligente din Romania, toate apartamentele beneficiind de sisteme smart-home integrate, de ultima generatie. Acordam o importanta deosebita tehnologiei moderne si utilizarii acesteia in rezidential, intrucat contribuie semnificativ la eficienta energetica a proiectului si are consecinte benefice asupra facturilor de utilitati ale viitorilor locatari din Parcului20. Am introdus astfel de tehnologie si in biroul nostru de vanzari, situat pe Bulevardul Expozitiei nr. 2, unde cei interesati pot vedea, cu ajutorul unei aplicatii dedicate si a realitatii virtuale, care este pozitionarea apartamentului, ce suprafete si numar de camere au locuintele si multe alte detalii. Pe langa cele 469 de apartamente si 579 de locuri pentru parcare, ansamblul va avea inclusa o gradina privata de 3.000 mp, o gradina pentru yoga si echipamente outdoor pentru exercitii calestenice.
- Care credeti ca vor fi motoarele pietei imobiliare din Romania in 2019-2020?
- Maturizarea pietei este cel mai important motor al segmentului. Piata imobiliara romaneasca se afla in curs de maturizare si acest lucru se vede cel mai bine in comportamentul clientilor. Acestia sunt educati si informati cu privire la evolutiile din piata imobiliara si din cea a creditarii, aleg in cunostinta de cauza, sunt foarte atenti la capacitatea lor de plata pe termen lung. Aceasta este o schimbare care reprezinta unul dintre motoarele pietei imobiliare din prezent. Ca o consecinta a acestei evolutii, piata rezidentiala este dominata, din punct de vedere al cererii, de "end-useri", oameni care achizitioneaza apartamente pentru a locui in ele, nu pentru a le revinde.
(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere