Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - ALESONOR a inceput dezvoltarea centrului Amber Forest Agora, pe 42.000 mp
ALESONOR a inceput dezvoltarea centrului Amber Forest Agora, pe 42.000 mp
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 26 Ian 2023 12:56
Alesonor anunta demararea dezvoltarii Amber Forest Agora, zona din cadrul proiectului care cuprinde facilitatile comerciale si de petrecere a timpului liber, medicale, educationale si sportive, prin demararea discutiilor cu potentiali comercianti si parteneri pentru inchirierea spatiilor comerciale.
Pe langa incheierea parteneriatului cu Pescariu Sports pentru dezvoltarea zonei sportive din cadrul Agora la finalul anului 2022, Alesonor a semnat la inceputul acestui an primele contracte de inchiriere in zona comerciala.
AGORA Amber Forest va fi construit pe o suprafata de 42.000 mp si va include: o gama larga de facilitati sportive si de agrement dezvoltate pe o suprafata de 12.000 mp (terenuri de tenis, padel, baschet, piscina pentru relaxare, piscina semi-olimpica, un centru spa si o sala de fitness), scoala, gradinita si afterschool pe un teren de 15.000 mp, cinema in aer liber, zona comerciala cu 7.000 mp utili pentru cafenele, restaurante, piata, supermarket, brutarie si magazine, hub pentru birouri, servicii medicale, peste 500 de locuri de parcare.
Toate facilitatile comerciale, precum si experientele sociale, sportive si recreative, educationale si medicale din cadrul suburbiei verzi vor fi disponibile membrilor comunitatii Amber Forest, cat si celor care nu locuiesc in comunitate, dar isi doresc sa aiba acces la facilitati si servicii de inalta calitate concepute pentru un stil de viata modern. Zona comerciala va avea o suprafata de 7.000 mp utili, va fi construita pe o suprafata de 15.000 mp si va include piata, supermarket, brutarie, cafenele, restaurante, magazine etc. Discutiile cu primii parteneri pentru spatiile comerciale au inceput, fiind cautate facilitati care sa raspunda nevoilor unei comunitati complete, dezvoltata urmand conceptul de oras de 15 minute.
„Dezvoltarea unor proiecte rezidentiale care sa ofere acces la diferite activitati la o distanta de 15 minute de mers pe jos sau cu bicicleta de casa intr-un mediu placut, sigur, cu spatii verzi si viata sociala complexa vor predomina in viitor. Am creat Amber Forest AGORA in jurul acestui concept de „oras de 15 minute” si reusim astfel sa imbunatatim calitatea vietii din jurul resedintelor. Mai mult decat atat, Amber Forest se afla in zona Pipera-Tunari-Otopeni, care are mare nevoie de servicii de calitate atat pentru recreere, socializare, cat si sportive si educative, iar locuitorii din aceasta zona si nu numai, pot beneficia de Agora Amber Forest.
Lansam acum invitatia tuturor partenerilor care doresc sa adere la misiunea noastra si impreuna sa dezvoltam o comunitate sustenabila care integreaza toate facilitatile pentru un stil de viata implinitor.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor
Suburbia verde Amber Forest se dezvolta in faze pana in anul 2026, iar primele vile vor fi livrate in 2023. In 2024, vor fi livrate zona comerciala, facilitatile sportive si de agrement, parcul, dar si drumul de acces care conecteaza complexul cu centura.
„Pentru confortul membrilor comunitatii, am ales sa dezvoltam infrastructura proprie si in acelasi timp sa constuim o sosea cu 4 benzi care va lega str. 1 Decembrie de centura orasului, care va fi donata primariei Tunari.”, a completat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor
Amber Forest, prima suburbie completa din Romania, cuprinde aproape 500 vile verzi si peste 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafata construita, avand cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.
 
Aproape 400 de locuinte verzi Amber Forest au fost deja vandute
Suburbia Amber Forest ofera peste 20 de tipuri de vile incepand cu 2 dormitoare si, de asemenea, 14 tipuri de apartamente incepand cu 2 camere, in cladiri joase, raspunzand multiplelor nevoi si preferinte. Pretul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile incepe de la 221.000 euro plus TVA. Pretul apartamentelor verzi cu 2 camere incepe de la 115.000 euro plus TVA.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
ness project
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
quadratum
MAKITA
konsent
noark
siniat
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander