Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - ArchivIT se extinde cu 5.700 mp in hub-ului logistic VLParks Bucharest South
ArchivIT se extinde cu 5.700 mp in hub-ului logistic VLParks Bucharest South
Info-Santiere Publicat de AG&F 05 Dec 2023 13:49
ArchivIT, lider in solutii de arhivare, isi extinde operatiunile in cadrul hub-ului logistic VLParks Bucharest South, cu o noua unitate de 5.700 mp
ArchivIT, unul dintre furnizorii de top in solutii arhivare fizica si management al inregistrarilor, a anuntat planurile de extindere a operatiunilor in cadrul VLParks Bucharest South, amplificandu-si prezenta cu o unitate suplimentara de logistica si depozitare a arhivelor. 
Prin aceasta extindere, compania va adauga o unitate de 5.700 mp la suprafata sa existenta de 16.000 mp, consolidand angajamentul ArchivIT de a asigura servicii de arhivare de top la nivel national.
Aceasta decizie vine ca raspuns la cererea in crestere pentru solutii de arhivare de calitate, un domeniu in care ArchivIT a stabilit constant standarde inalte. 
VLParks Bucharest South, dezvoltat de Villar International Group, cunoscut pentru infrastructura sa moderna si locatia strategica, ofera un cadru adecvat pentru aceasta extindere.
 
 
"Pe masura ce continuam sa crestem si sa evoluam, este esential sa aliniem infrastructura noastra cu viziunea noastra. Alegerea VLParks Bucharest South pentru extinderea noastra a fost o decizie strategica, influentata nu numai de spatiul adaugat, dar si de avantajele principale ale locatiei — accesul direct la soseaua de centura a Bucurestiului si viitoarea A0.
Aceasta locatie amplifica promisiunea noastra de a livra solutii de arhivare la cele mai inalte standarde clientilor nostri. Suntem entuziasmati de acest nou capitol de crestere si apreciem sprijinul si infrastructura moderna de depozitare oferita de Villar International Group.”
Hub-ul VLParks Bucharest South, este primul proiect logistic al grupului Villar in Romania, al doilea fiind cel din Dragomiresti, in zona kilometrului 13, cu acces facil catre A1, unde grupul international a livrat deja o prima unitate de 10.000 mp", a precizat Mirela Bondar, CEO al ArchivIT.
"Extinderea ArchivIT in cadrul VLParks Bucharest South exemplifica angajamentul pe care il avem fata de clientii nostri. Parcurile noastre sunt mai mult decat locatii strategice; ele sunt hub-uri de crestere si inovatie adaptate nevoilor specifice ale companiilor precum ArchivIT. Adaugarea unei noi unitati de logistica si pentru sistemul de depozitare a arhivelor de ultima generatie este un indicator clar al cererii in crestere pentru astfel de solutii, iar noi suntem aici pentru a satisface aceasta cerere cu infrastructura moderna. Suntem mandri sa sustinem ArchivIT in calatoria sa si asteptam cu nerabdare sa vedem valoarea pe care va continua sa o aduca in industrie", a declarat Katya Calvo - Marketing & Leasing Manager VLParks Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
CDS
top 500
rigips
noark
strabag nivel 1
quadratum
viarom
ERBASU CONSTRUCT
top 500
leviatan
FRONTALE
Ubitech
Acvatot 2019
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander