Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - EnVogue Residence: Lucrari la a doua etapa a proiectului de 40 milioane euro
EnVogue Residence: Lucrari la a doua etapa a proiectului de 40 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2022 12:35
Dezvoltatorul EnVogue Residence, ansamblu rezidential situat in zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu (nr. 586-590), anunta lansarea vanzarilor pentru corpul B, ce reprezinta a doua faza de constructie a proiectului. Aceasta va cuprinde 214 unitati locative (cu una pana la trei camere, alaturi de penthouse-uri). Lucrarile de constructie se afla in derulare, iar termenul de finalizare este prevazut pentru iulie 2023.
Ca si pentru corpul C, primul scos la vanzare in cadrul proiectului, clientii interesati sa faca o achizitie cu plata cash, in transe, beneficiaza de o reducere de 100 de euro pe metru patrat util pentru orice tip de apartament - deci de un pret efectiv de circa 1.156 de euro pe metru patrat util (+TVA). Raportat la valoarea totala a unei unitati locative, discountul poate depasi suma de 9.000 de euro.
„Am inceput constructia EnVogue Residence - Iuliu Maniu intr-un moment profund marcat de restrictiile impuse in contextul pandemiei, motiv pentru care am incercat sa ne adaptam cat mai bine noilor tendinte manifestate in piata. Am proiectat, astfel, un ansamblu de o calitate peste medie, din toate punctele de vedere. O dovada este si ideea de a integra in proiect adaposturi antiatomice, cate unul pentru fiecare bloc - o facilitate pe care, din cunostintele noastre, foarte putini dezvoltatori o au in vedere.” Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence
Amplasat in apropierea statiilor de metrou Pacii si Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu reprezinta o investitie de circa 40 de milioane de euro, derulata de un dezvoltator autohton. Alcatuit din trei corpuri, fiecare a cate doua tronsoane, ansamblul va aduce pe piata un total de peste 500 de apartamente noi, destinate clasei medii - garsoniere, studiouri, apartamente cu doua si trei camere, dar si penthouse-uri. Lucrarile la proiect au inceput in toamna anului 2021, iar in prezent se afla in proces de constructie doua dintre cele trei corpuri planificate. Astfel, in vreme ce corpul B va fi finalizat in vara anului viitor, primele 169 de unitati locative, aferente corpului C, au ca termen de finalizare luna decembrie a anului in curs.
„O caracteristica distinctiva a ansamblului de pe Bulevardul Iuliu Maniu este ca apartamentele au suprafete mai mari decat media practicata pana acum pe acest segment de piata. Astfel, garsonierele au peste 42 de metri patrati utili, unitatile cu 2 camere depasesc, de regula, 60 de metri patrati, iar cele cu trei camere, 92 de metri patrati. De asemenea, dotarile si finisajele se incadreaza in categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidentilor acel plus de confort de care au realizat ca au nevoie in momentul in care au fost nevoiti sa petreaca mare parte din timp in propriile case.” Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence
Dezvoltatorul EnVogue Residence - Iuliu Maniu a lansat, luna trecuta, si o promotie destinata clientilor care au (sau planuiesc sa isi cumpere) masina, motiv pentru care ar trebui sa dispuna de unul sau mai multe locuri de parcare in apropierea casei. Astfel, pana in luna septembrie, acestia pot beneficia de un discount de 1.500 de euro la achizitia unui spatiu subteran in cadrul proiectului. Promotia este valabila indiferent de tipul apartamentului achizitionat „la pachet” cu un loc de parcare.
Cu un regim de inaltime de la 6 la 9 etaje, cele trei corpuri din EnVogue Residence - Iuliu Maniu au o fundatie de tip radier general, cu doua subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentarile interioare, din caramida Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanta energetica de clasa A, izolatia exterioara fiind realizata dintr-o combinatie de vata bazaltica si polistiren, ce ofera si un grad ridicat de protectie ignifuga. Terasele vor beneficia de sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispozitie, strict in incinta complexului rezidential, facilitati precum spatii verzi, zona de promenada, pista de alergare de 1.500 de metri patrati, locuri de joaca pentru copii, spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket, statii de incarcare pentru masini electrice etc.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
viarom
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere