Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - ESTIC PARK: Finalizare a lucrarilor la a doua cladire, din cele sase incluse in proiect
ESTIC PARK: Finalizare a lucrarilor la a doua cladire, din cele sase incluse in proiect
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Apr 2021 11:15
Compania de consultanta si intermediere imobiliara Green Alley anunta finalizarea constructiei celei de-a doua cladiri a Estic Park, din cele 6 care au fost proiectate in cadrul ansamblului rezidential dezvoltat pe malul lacului Dobroesti, in Sectorul 2 al Capitalei. Din cele 125 de apartamente incluse, au fost deja vandute 90%, spun consultantii.
Potrivit proiectului initial, complexul Estic Park va avea sase blocuri cu peste 1.500 de apartamente, valoarea investitiei fiind estimata la circa 94 milioane de euro.
"Constructia celui de-al doilea bloc a fost finalizata, iar in luna mai incepem semnarea contractelor de vanzare-cumparare. Ponderea cea mai mare in proiect a fost reprezentata de apartamentele de doua camere, dar cererea pentru apartamente de trei camere a depasit stocul existent", a declarat Alina Verdeata, Managing Partner, Green Alley.
Proiectul este adresat segmentului mass-market, apartamentele tranzactionandu-se cu o medie de 1.250-1.300 de euro /mp + TVA. Cererea a venit cu precadere din partea familiilor tinere pentru care zona era una de interes, atrasi fiind de vederea catre lac precum si de facilitatile din proiect, adaptate unui stil de viata modern si functional: comunitate cu acces controlat, spatii verzi, loc de joaca, locuri de parcare, spatiu dedicat animalelor de companie etc.
Dezvoltatorul proiectului, Israel Land Development Company (ILDC), are un istoric de peste 100 de ani, fiind cotat la bursa din Tel Aviv din 1953. Grupul are investitii pe segmentele rezidential, logistic, retail si hoteluri in Israel, Polonia si Romania. Pana in prezent, dezvoltatorul a investit peste 30 de milioane de euro in Estic Park: infrastructura, primele doua blocuri cu 250 de apartamente si facilitati. 
Consultantul, compania Green Alley, a fost infiintata de Alina Verdeata, un profesionist cu experienta de 17 ani pe piata imobiliara, fost Managing Partner Coldwell Banker. Green Alley ofera servicii integrate de consultanta, marketing & vanzari dezvoltatorilor si investitorilor rezidentiali si integreaza divizia de finantare si de design. Compania are un portofoliu de imobile tranzactionate cu valoare de 400 milioane de euro si o echipa de 14 profesionisti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
BMI_Icopal
FRONTALE
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
hilti
hidroplasto
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere