Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - IMPACT incepe constructia ansamblului rezidential Greenfield Copou, din Iasi
IMPACT incepe constructia ansamblului rezidential Greenfield Copou, din Iasi
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2021 11:38
Impact Developer & Contractor, unicul dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, se extinde si in capitala Moldovei, unde va dezvolta unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din regiune. Proiectul GREENFIELD Copou va fi demarat in a doua jumatate a anului si este proiectat pentru a obtine certificarea BREEAM Excellent.
Situat in zona Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidentiale din Iasi, GREENFIELD Copou va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse in blocuri cu regim redus de inaltime (2S+P+5E). Apartamentele au o tipologie variata, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere si beneficiaza de finisaje si dotari premium, spatii vitrate ample si compartimentari eficiente. In acest moment sunt disponibile la vanzare unitatile din prima faza de constructie, la un pret special de la 1.270 de euro pe metru patrat construit, fara TVA.
Ansamblul va fi livrat in doua faze incepand cu primul trimestru al anului 2023. La finalizare, GREENFIELD Copou va fi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale durabile din regiunea Moldovei, dezvoltarea realizandu-se conform principiilor de sustenabilitate urmarite de certificarea BREEAM Excellent. In acelasi timp, cladirile vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectand noul standard in constructia de locuinte, nZEB - “nearly zero energy building”, ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei si utilizarea de energie regenerabila, precum panouri fotovoltaice. Din grija fata de mediul inconjurator, in cadrul ansamblului va fi incurajata reciclarea prin utilizarea unui sistem de colectare selectiva a deseurilor.
GREENFIELD Copou urmareste modelul de succes GREENFIELD Baneasa, din Bucuresti, definit de armonia cu natura. Astfel, 42% din suprafata terenului pe care se dezvolta ansamblul va fi alocata spatiilor verzi, asigurand zone de relaxare si spatii de joaca pentru copii. Sustenabilitatea proiectului este intregita de parcarea exclusiv subterana, care permite ca in interiorul ansamblului sa nu existe trafic auto. Pentru a incuraja un stil de viata sanatos pentru rezidenti, pe langa spatiile verzi, sunt prevazute piste si locuri de parcare pentru biciclete, dar si statii de incarcare pentru masinile electrice.
“GREENFIELD Copou este rezultatul eforturilor noastre continue de imbunatatire a calitatii locuirii si suntem increzatori ca locuitorii din Iasi vor rezona foarte bine cu ce promitem noi prin acest ansamblu rezidential. Ne angajam sa construim un proiect sustenabil, care sa le aduca beneficii considerabile locuitorilor, sa ofere un mediu inconjurator mai sanatos si sa se integreze armonios in zona Copou. Ne dorim sa inchegam in jurul acestui proiect o comunitate de oameni preocupati de calitatea vietii, de apropierea fata de natura si care acorda importanta impactului pe care il au asupra mediului. Cred ca mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou il ofera are potentialul de a-l transforma intr-un reper al dezvoltarilor rezidentiale din Iasi”, a declarat Tinu Sebesanu, CEO Impact Developer&Contractor.
Urmarind tiparul dezvoltarilor rezidentiale realizate de Impact, ansamblul GREENFIELD Copou va fi securizat, cu acces controlat, si va ingloba o gama variata de facilitati, care vor favoriza dezvoltarea unei comunitati moderne. Ansamblul va beneficia de 3.200 mp de spatii de relaxare, prevazute cu restaurant, piscina interioara, lounge, cafenea, fitness & spa, precum si de 300 mp de spatii comerciale. De asemenea, parintii se pot bucura de mai mult confort si timp petrecut alaturi de copiii lor, deoarece complexul va include gradinita si after-school. Facilitatile disponibile in cadrul ansamblului sunt completate de conectivitatea foarte buna cu punctele de interes ale orasului, obiectivele turistice si zonele de relaxare precum Gradina Botanica si Parcul Copou.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
Ubitech
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
cv water 2021
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere