Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - Incep lucrarile de consolidare si restaurare a Cazinoului din Constanta
Incep lucrarile de consolidare si restaurare a Cazinoului din Constanta
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 06 Apr 2020 06:00
Primarul Municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a anuntat ca a semnat autorizatia pentru lucrarile de consolidare si restaurare pentru Cazinoul din Constanta.
"Am semnat autorizatia pentru lucrarile de consolidare si restaurare ale celui mai drag simbol al orasului nostru, Cazinoul. Acum, cand intreaga omenire se confrunta cu una dintre cele mai mari crize din istorie, este important sa ne regasim adevaratele repere si sa privim cu #incredere spre viitor. Multumesc Companiei Nationale de Investitii, Ministerului Dezvoltarii, echipei de profesionisti care a realizat si avizat proiectul, precum si colegilor mei. Constructorilor si restauratorilor... spor la treaba!", a scis Decebal Fagadau pe pagina sa de Facebook.
Lucrarile de consolidare si restaurare a Cazinoului vor fi realizate de Aedificia Carpati, in asociere cu Remon Proiect, Profesional Construct Proiectare si Tehnoinstal, care au castigat contractul de executie in decembrie 2019, cu o oferta financiara de 56,62 milioane de lei (inclusiv TVA). Durata contractuala de realizare a investitiei este de 30 luni, din care 3 luni dedicate activitatii de proiectare, lucrarile urmand a fi incheiate in cursul anului 2022.
In cadrul contractului se vor executa lucrari de consolidare si restaurare a cladirii principale (S+P+1E+M, pod partial si rampa de acces catre subsol), dar si a zonelor exterioare (reabilitare platforma terasa, retele utilitati, zid de aparare si balustrada).
Dupa finalizarea lucrarilor, Cazinoul va fi redat circuitului public, redevenind un centru cultural si de divertisment care va putea gazdui evenimente culturale, simpozioane, expozitii etc., astfel fiind pusa in valoare cea mai importanta cladire publica realizata in stil Art Nouveau in tara noastra.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADC4E FORUMbluebeamCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere