Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Liebrecht & wooD construieste 94 de vile din Liziera de Lac si incepe vanzarile
Liebrecht & wooD construieste 94 de vile din Liziera de Lac si incepe vanzarile
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 31 Mar 2021 13:25
Liebrecht & wooD (L&W), unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa, anunta debutul vanzarilor pentru proiectul rezidential Liziera de Lac, respectiv pentru cele 94 de vile pe care intentioneaza sa le definitiveze pana la finalul acestui an, in zona de Sud-Est a Bucurestiului, pe malul lacului Tataru, in Frumusani. Investitia in aceasta prima faza a proiectului ajunge la 25 milioane de euro, iar vilele, dezvoltate pe sapte tipuri, sunt disponibile pentru vanzare incepand de astazi.
Locuintele, denumite generic "cuiburi", au suprafete cuprinse intre 107 mp si 170 mp, iar preturile de comercializare pornesc de la 106.400 de euro (fara TVA). Tot in aceasta etapa a proiectului va fi construita si o gradinita.
"Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabila ce se bazeaza pe solutii prietenoase cu mediul si materiale de constructii de ultima generatie. Cu 52% din complex rezervat zonelor verzi, cu obiective de conservare a padurii prin amenajarea unui parc natural, precum si conservarea lacului Tataru, planificam dezvoltarea unei comunitati pe termen lung. Intregul proiect este gandit la cel mai fin nivel de detaliu, pentru a putea oferi viitorilor rezidenti un nou standard de locuire care conecteaza natura cu orasul si facilitatile de ultima generatie. Toate casele au fost proiectate pentru a optimiza spatiul si aportul de lumina naturala. Distributia spatiilor verzi are rolul de a crea zone naturale, mici oaze de vegetatie, tocmai pentru a oferi intimitate. Tot proiectul este concentrat in jurul confortului si al unui stil de viata echilibrat in armonie cu natura", a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD Romania.
Cristian Corvin, impreuna cu echipa sa de arhitecti de la Cristian Corvin Studio, au realizat designul de interior pentru cladirile publice din Lizera de Lac - centru comun si gradinita, dar si propunerile de design pentru interiorul celor 5 tipologii de case.
Proiectul arhitectural al intregului complex a fost realizat de studioul de arhitectura CONIX RDBM/LiPS din Belgia, care a plecat de la principiile antropologice de formare a comunitatilor, astfel, intregul complex graviteaza in jurul spatiilor comune si a juxtapunerii dintre intimitatea oferita de zonele de vegetatie. Acest tip de planificare urbana incurajeaza interactiunile dintre vecini, incurajeaza un stil de viata activ si o viata sociala echilibrata.
Consultantul imobiliar SVN Romania este agentul exclusiv care se ocupa de vanzarea proiectului.
***
In Frumusani, Liebrecht & wooD isi doreste sa pune bazele unei viitoare comunitati de aproximativ 13.000 de locuitori, pana la finalul anului 2030. Liziera de Lac va include, in total, 4.400 de locuinte, 12 hectare de panouri solare pentru spatii, piste pentru biciclete, 13 hectare de padure, sistem independent de irigatii, sistem dual de colectare a apelor uzate, statii proprii de tratare a apei potabile si uzate si o capacitate de testare perrmanenta a calitatii aerului. Potrivit datelor dezvoltatorului, aproximativ 50% din suprafata totala a viitorului ansamblu rezidential, de 170 de hectare, va fi reprezentata de spatii verzi.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hilti
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere