Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United Properties: Autorizatie de construire pentru ansamblul One High District
ONE United Properties: Autorizatie de construire pentru ansamblul One High District
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Oct 2022 12:18
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, anunta obtinerea autorizatiei de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unitati locative, cu o suprafata totala construita de aproximativ 92.000 mp la suprafata si 16.000 mp la nivelul subsolului. Valoarea bruta de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimata pentru finele anului 2025.
Conceputa in jurul notiunii de comunitate, care ofera locuitorilor mai mult decat un spatiu de locuit, dezvoltarea One High District insumeaza 786 de apartamente dispuse in 3 turnuri, 28 de spatii comerciale si nu mai putin de 1.134 locuri de parcare, care vor da nastere unui adevarat cartier premium. Construita in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezinta zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenti un stil de viata urban modern si sustenabil, in apartamente cu design contemporan.
„One High District completeaza portofoliul dezvoltarilor de amploare ale One United Properties si se contureaza ca un cartier al viitorului, intr-o zona foarte buna a Capitalei, bine conectata la cele mai importante puncte de interes ale orasului, precum si la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim sa propunem viitorilor locuitori o experienta de trai moderna si sustenabila, la standarde superioare, ca parte a comunitatii One. Un alt aspect important este ca One High District este una dintre primele dezvoltari imobiliare din Romania prevazute cu pompe de caldura geotermala, oferindu-le astfel locatarilor o sursa inovatoare si predictibila de energie. Vanzarile pentru aceasta dezvoltare cu functiune mixta au fost deja deschise, iar optiunile de accesare a locuintelor sunt variate, de la plata integrala in avans, la 5 rate egale sau avans de 30% si 70% la livrare”, spune Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
One High District va beneficia de cea mai avansata si prietenoasa cu mediul sursa de energie, pompe de incalzire pe baza de energie termala. Solutiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de sera care polueaza aerul. In plus, dat fiind ca sistemele geo-exchange nu folosesc cantitati mari de gaz, pacura, propan sau carbune, presupun costuri de operare mai reduse si sunt mai “curate”. In consecinta, costurile pentru incalzirea, respectiv racirea spatiilor, sunt nu doar mai scazute decat in cazul solutiilor traditionale, dar si mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.
Clientii One High District au acces la unitati rezidentiale diverse, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la apartamente cu doua sau trei dormitoare, precum si la apartamente de tip penthouse duplex. Localizata in sectorul 2 al Bucurestiului, in imediata apropiere a autostrazii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid catre cartierul Floreasca, zona comerciala One Gallery, mall-uri, precum si catre alte puncte de interes ale orasului - servicii comerciale si activitati recreative, restaurante, cafenele sau sala de sport.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMvailantman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
FRONTALE
theda mar
leviatan
viarom
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023