Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Primaria Generala va desemna in iulie noul constructor la Patinoarul Mihai Flamaropol
Primaria Generala va desemna in iulie noul constructor la Patinoarul Mihai Flamaropol
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 21 Mai 2024 15:14
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) ar putea semna contractul pentru continuarea lucrarilor la Patinoarul "Mihai Flamaropol" in iulie, potrivit primarului Capitalei, Nicusor Dan.
"Patinoarul Flamaropol s-a demolat in 2015. Reconstructia s-a inceput prin 2017 si s-a oprit in 2019. Si pentru ca a stat in ploaie si au trecut niste ani, in 2022, cand in sfarsit am avut banii, nu puteam sa continuam proiectul fara sa facem o expertiza, ca sa vedem daca structura aceea tine sau nu. Asta a fost pasul obligatoriu legal. Din fericire, structura de beton tine, dar structura de metal de deasupra nu, si trebuie inlocuita. Asta a spus expertiza. Dupa ce am terminat expertiza, in baza acesteia am scos in achizitie publica contractul de proiectare si executie pentru continuarea lucrarilor. S-au depus patru oferte, acum o luna si jumatate-doua. Probabil ca mai dureaza cam o luna si jumatate pana cand o sa semnam contractul pentru continuarea lucrarilor", a precizat Nicusor Dan, in cadrul unui eveniment public.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si constructii este in etapa de evaluare a celor 4 oferte depuse, aceasta faza fiind programata a se incheia pe data de 11 august 2024. Valoarea contractului este de 158 milioane de lei, iar durata maxima de implementare este de 24 de luni, din care 4 pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si cel mult 20 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor.
Cele 4 oferte au fost depuse de:
  1. Constructii Erbasu, cu subcontractantii Arcadia AEN Architecture & PM, Coneco Romania, Schindler Romania, Addict Engineering si Focus Security Systems;
  2. Strabag, avand ca subcontractanti si terti companiile Hardinstal Consulting, Marna Societate de Comert si Servicii, Schindler Romania, Spot Security Sistem, Zoork, D&D Eurocom, Eckon Cei si Arcadia AEN Architecture & PM;
  3. Asocierea Concelex (lider) - Concelex Engineering, avand ca subcontractanti si terti companiile Quadratum Architecture, Addict Engineering, International Cooling Systems, Focus Security Systems, Con Gaz Prest, Conelectro Service, EZ Project AG, Arcadia AEN Architecture & PM si Schindler Romania;
  4. Asocierea Leviatan Design (lider) - Ubitech Constructii, cu subcontractantii Quantum Construct, Bluart Rom Grup, Iamsat Muntenia SA, Emgaz Construct si Electroplus.
 
 
Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.100 de locuri si 110 locuri de parcare, fiind alcatuit dintr-o arena sportiva si un centru multifunctional sportiv si de agrement. Arena sportiva va avea toate facilitatile necesare, patinoar artificial, instalatie de gheata, sala de conferinte, spatii tehnice, spatii de depozitare, vestiare pentru sportivi si echipele insotitoare; vestiare pentru arbitri; cabinet medical si cabinet de prim ajutor.
Centrul multifunctional sportiv si de agrement va fi format din: bazin de inot, sala de sport, spatii pentru relaxare, intretinere si recuperare, spatii pentru masaj hidro-termo terapie, sala de escalada indoor si outdoor, spatii comerciale si pentru alimentatie publica, spatii pentru promovare vizuala a sporturilor pe gheata si a evenimentelor organizate.
Compania VEGO a oferit servicii de consultanta tehnica pentru demararea proiectului, iar serviciile de proiectare generala sunt asigurate de asocierea Arcadia Engineering - UTI - Webuild (Astaldi).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
siniat
ness project
quadratum
konsent
MAKITA
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
noark
concelex
EDIT-Structural
BogArt
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander