Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RESIDEO reintroduce brandul Braukmann de produse hidraulice
RESIDEO reintroduce brandul Braukmann de produse hidraulice
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 26 Iun 2020 05:22
Resideo Technologies Inc., furnizor mondial de solutii de confort si securitate pentru cladirile rezidentiale, anunta reintroducerea numelui Braukmann pentru gama de produse hidraulice din portofoliul premium. Schimbarea face parte din procesul de dezvoltare a marcii Resideo. Clientii europeni vor putea vedea noul nume pe ambalajul produselor hidraulice incepand cu luna iunie.
Primele produse reintroduse pe piata cu numele Braukmann vor fi cele pentru apa potabila, respectiv reductoarele de presiune si filtrele de apa. Numele va fi folosit si pentru unele produse din cadrul sistemelor de incalzire si climatizare, cum ar fi vanele de echilibrare.
Resideo a achizitionat compania Braukmann in anul 1980 de la fondatorul acesteia, devenind, dupa o activitate de peste 75 de ani pe piata europeana a armaturilor pentru retelele de apa, foarte cunoscuta pentru fiabilitatea produselor. Astazi, aceste echipamente hidraulice sunt prezente in peste 18 milioane de gospodarii, beneficiind de increderea acordata de peste 100.000 de instalatori.
Resideo continua sa inoveze, introducand in oferta pentru domeniul rezidential si armaturile fara plumb. Cu acelasi nivel de fiabilitate si eficienta, noile produse contribuie activ la protectia mediului.
"Aceasta decizie este un pas important in dezvoltarea marcii Resideo. Reintroducerea numelui Braukmann pentru cunoscuta familie de produse pentru apa potabila este un omagiu fata de o parte diferita si importanta din mostenirea noastra, oferindu-ne posibilitatea de a vorbi cu clientii nostri mai mult despre aceasta", explica Mario Moura, Director General Resideo Produse & Solutii pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).
***
Resideo este furnizor mondial in domeniul solutiilor pentru confort si siguranta in cladiri rezidentiale si distribuitor de echipamente electronice de joasa tensiune si de securitate. Avand la baza o traditie de 130 de ani, Resideo este prezent in peste 150 de milioane de locuinte, cu 15 milioane de sisteme instalate anual. Grupul deserveste peste 110.000 de profesionisti prin divizia ADI Global Distribution, care exporta in circa 100 de tari, din peste 200 de depozite din intreaga lume. Resideo are o cifra anuala de afaceri de 4,8 miliarde USD si circa 13.000 de angajati la nivel global.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
quadratum
BogArt
EDIT-Structural
Ubitech
ness project
strabag nivel 1
concelex
theda mar
SSAB
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
noark
konsent
siniat
MAKITA
SIGM
Arduro

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander