Agenda Constructiilor
Joi, 20 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KNAUF INSULATION, compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatii
KNAUF INSULATION, compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatii
Izolatii & Finisaje Publicat de Cosmin Dincu 18 Oct 2018 07:55
Knauf Insulation a fost desemnata compania globala a anului 2018 in domeniul materialelor izolatoare, in cadrul unei ceremonii organizate cu prilejul celei de-a XIII-a editii a Conferintei Mondiale a Producatorilor de Materiale Izolatoare, care a reunit 160 de delegati ai corporatiilor multinationale din domeniu (si nu numai) ce au discutat despre noile trenduri din industrie, despre rezultatele celor mai recente cercetari etc.
In 2009, compania a primit premiul pentru produsul mondial de izolare al anului, acordat pentru tehnologia revolutionara ECOSE.
Cu prilejul acordarii noii distinctii, Jean-Claude Carlin, CEO al Knauf Insulation, a precizat: „Premiul reprezinta un tribut adus eforturilor intregii echipe de angajati, mai ales in cazul unei competitii stranse, cu societati concurente de prestigiu. De asemenea, este o recunoastere a angajamentului nostru de a crea solutii care sa faca fata provocarilor ridicate de clienti si care sa contribuie la protectia mediului. Este un premiu care demonstreaza ca ne pasa de viitorul planetei, ceea ce reprezinta un principiu de care suntem mandri”.
In competitia pentru titlul de companie globala a anului 2018 in domeniul materialelor izolatoare s-au inscris si Rockwool, Saint-Gobain, URSA Insulation, Covestro, BASF, Owens Corning, Johns Manville si TechnoNICOL. Alte premii, cu ocazia conferintei s-au acordat pentru: furnizorul global de echipamente pentru izolare al anului (Qubiqa), fabrica mondiala de materiale de izolare a anului (Isobasalt - Austria), produsul global de izolare al anului (HARDROCK Multi-Fix DD, de la Rockwool), inovatia tehnica globala a anului in domeniul produselor de izolare („ISOVIP” switchable VIP - ISOVER) si personalitatea anului pe piata mondiala a materialelor izolatoare (Anne-Beatrice Schäfer, de la Johns Manville).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelallbimghid_proiectare

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere