Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KNAUF Insulation: Scaderea investitiilor a afectat cererea de materiale in anul 2020
KNAUF Insulation: Scaderea investitiilor a afectat cererea de materiale in anul 2020
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 26 Nov 2020 06:47
Knauf Insulation, furnizor de vata minerala, a inregistrat o usoara scadere a cifrei de afaceri in primele noua luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pe fondul reducerii volumului investitiilor straine cu peste 50%, avand ca rezultat mai putine proiecte lansate, in special pe segmentele de retail si de centre logistice. Pentru intregul an in curs, conducerea companiei estimeaza ca business-ul se va situa usor sub nivelul din 2019.
"Pe fondul situatiei generate de Covid-19, estimarile vanzarilor de materiale de constructii nu au fost foarte optimiste in prima parte a anului, insa dupa iesirea din starea de urgenta s-a reusit sa se estompeze usoara incetinire a activitatii din lunile martie - aprilie, prin reluarea in proportie de 100% a activitatilor in santiere. In ceea ce ne priveste, in primele noua luni ale acestui an am inregistrat cele mai mari vanzari pe segmentul produselor pentru fatade de contact, care au crescut usor. Pe loc secund in topul vanzarilor se situeaza produsele necesare pentru proiectele de centre logistice si retail, care au scazut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, urmate de cele dedicate sectorului de constructii non-rezidentiale, care au cunoscut o evolutie de cateva procente in acelasi interval temporar. De asemenea, produsele pentru izolarea acoperisurilor inclinate (mansarde) si a peretilor de compartimentare au inregistrat o usoara crestere, comparativ cu aceeasi perioada din 2019", a declarat Adrian Garofeanu, Director Comercial pentru Romania si Bulgaria, in cadrul Knauf Insulation.
 
Investitii in dezvoltarea productiei si eficienta energetica
In perioada urmatoare, grupul va investi in...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
CDS
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
theda mar
concelex
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander